دستور پخت ته چین گوشت قلقلی خیلی راحت و ساده هست و همچنین یه غذای شیک و مجلسی هم هست که برای مهمونی ها و جشن‌ها هم یک انتخاب خیلی مناسبه. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه ته چین با گوشت قلقلی برای 10 نفر

مواد لازم برنج

  • روغن مایع ⅔ لیوان
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
  • برنج ۸ پیمانه
  • ماست ۱ لیوان سرپر

مواد لازم کوفته ریزه

  • گوشت چرخ‌کرده ۱ کیلو
  • پیاز متوسط رنده و آب گرفته شده ۵ عدد
  • پیاز متوسط رنده درشت ۲ عدد (کمی تفت میدهیم)
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
  • فلفل سیاه ½ قاشق غذاخوری
  • سماق ½ قاشق غذاخوری
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت ته چین با گوشت قلقلی

طرز تهیه ته چین با گوشت قلقلی

همه مواد به جز پیاز رنده درشت و زعفران را با هم مخلوط میکنیم و کاملا ورز می‌دهیم، روی مواد را با سلفون میپوشانیم و دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مواد کاملا مزه دار شود.

حالا گوشت ها را قلقلی میکنیم و داخل پیازی ک تفت دادیم میریزیم، درب ماهیتابه را میگذاریم تا گوشت ها کمی بپزد سپس زعفران را نیز اضافه میکنیم و گوشت هارا هم تفت و کنار میگذاریم.

طرز تهیه برنج

برای تهیه ته چین برنج را زنده تر از همیشه برمیداریم. روغن مایع، کره ذوب شده، ماست، تخم مرغ، نمک، زعفران را میریزیم و مخلوط میکنیم.

سپس برنج را اضافه و مواد را کاملا مخلوط میکنیم بعد نیمی از ظرف مورد نظر را با برنج پر میکنیم و با کفگیر برنج را فشرده میکنیم بعد کوفته ریزه هارا روی برنج میریزیم به طوری که به هیچ وجه به کناره های ظرف نچسبد بعد از اینکه یک لایه کوفته ریزه چیدیم ظرف را با برنج پر میکنیم.

درب ظرف را می‌بندیم سپس داخل فر از قبل گرم به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد.

این ته‌چین را میتوانیم روی گاز نیز بپزیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی. نوش جان