شیرینی نعلی یا اشکی یکی از قدیمی ترین شیرینی هاست که ترد بودنش زبانزد همه هستش. امیدوارم تهیه کنید و از این طعم بی نظیر این شیرینی نعلی خوشمزه نهایت لذت رو ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نعلی با پیمانه لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- پودر قند 1 لیوان فرانسوی دسته دار (۱۵۰ گرم)
- روغن مایع 1 لیوان فرانسوی دسته دار (۲۰۰ گرم)
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- آرد سه و نیم لیوان فرانسوی دسته دار (۴۵۰ گرم)
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
دستور پخت شیرینی نعلی با پیمانه لیوان فرانسوی با روغن مایع بدون کره
برای شروع ابتدا تخم مرغ و پودر قند را با دور تند همزن ۲ دقیقه بزنید.
دور ظرف را تمیز کنید و مجدد ۱ دقیقه هم بزنید. سپس روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید.
در این مرحله همزن را کنار بگذارید آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاورید.
از خمیر تکه های اندازه گردو جدا کنید ابتدا گرد کنید و به صورت باریک و بلند به شکل قطره اشک در بیاورید و حالت نعل ایجاد کنید.
شیرینی ها رو داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی یا سیل پد گذاشتید بچینید و در فر گرم شده بذارید و با دمای ۱۵۰درجه سانتیگراد به مدت ۱۰دقیقه پخت کنید.
سپس دمای فر را روی ۱۳۰ درجه سانتیگراد بیاورید و مجدد چند دقیقه پخت کنید، چون شیرینی باید سفت بماند و تغییر رنگ نده و کامل بپزه.
بعد از خنک شدن به داخل شکلات ذوب شده بزنید. همچنین به دلخواه میتونید در ترافل رنگی، پودر پسته یا پودر نارگیل بزنید و به سلیقه خودتون تزئین و دیزاین کنید.
نکات مهم و فوت وفن های پخت شیرینی نعلی با پیمانه لیوان فرانسوی
- من مواد رو روی ترازو بیست گرم کشیدم با این کار باعث میشه همه شیرینی ها یه اندازه باشن.
- حتما یادتون باشه دمای فر رو تغییر بدین که شیرینتون بعد از پخت باید تغییر رنگ نده و بافت اون سفت نشه.
- زمان پخت بستگی به حرارت فر شما داره، پس زیادی به دقیقه ها اکتفا نکنید. مثلا فر من خیلی حرارت تند و تیزی داره و باید همیشه حواسم به شیرینی ها باشه.
طرز تهیه شیرینی نعلی بدون بیکینگ پودر
مواد لازم
- آرد ۲۸۰ گرم (مقدار آرد حدودیه تا جاییکه خمیر جمع بشه. من همه ی آرد رو مصرف کردم)
- کره هم دمای محیط ۱۳۰ گرم
- پودر قند ۷۰ گرم
- شیر ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- شکلات، پودر نارگیل، پودر پسته و کنجد برای تزئین (دلخواه)
طرز تهیه
کره ی همدمای محیط و پودرقند یا پودر شکر رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه. سپس زرده تخم مرغ، وانیل و شیر رو اضافه کنید، ۱ دقیقه هم بزنید.
آرد رو کم کم اضافه کنید، ابتدا با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید. بیش از حد ورز ندید چون خمیر به روغن میفته.
بیش از حد آرد نریرید خمیر که جمع شد و به دست تمیز نچسبید دیگه آرد نریرید. (برای من همه ی آرد گفته شده تو دستور مصرف شد)
خمیر رو توی مشما بزارید تا خشک نشه. هر بار گلوله های ۱۰ گرمی ازش بردارید به شکل میله دربیارید و به صورت نعلی بهش فرم بدید.
چون توی شیرینی از کره استفاده شده لازم نیست سینی رو چرب کنید. در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵-۲۰ دقیقه بزارید بپزه. وقتی خنک شد به دلخواه تزئین کنید.