شیرینی نعلی یا اشکی یکی از قدیمی ترین شیرینی هاست که ترد بودنش زبانزد همه هستش. امیدوارم تهیه کنید و از این طعم بی نظیر این شیرینی نعلی خوشمزه نهایت لذت رو ببرید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی نعلی با پیمانه لیوان

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر قند 1 لیوان فرانسوی دسته دار (۱۵۰ گرم)
  • روغن مایع 1 لیوان فرانسوی دسته دار (۲۰۰ گرم)
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سه و نیم لیوان فرانسوی دسته دار (۴۵۰ گرم)
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

دستور پخت شیرینی نعلی با پیمانه لیوان فرانسوی با روغن مایع بدون کره

طرز تهیه شیرینی نعلی با پیمانه لیوان فرانسوی با روغن مایع بدون کره
برای شروع ابتدا تخم مرغ و پودر قند را با دور تند همزن ۲ دقیقه بزنید.

دور ظرف را تمیز کنید و مجدد ۱ دقیقه هم بزنید. سپس روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید.

در این مرحله همزن را کنار بگذارید آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاورید.

از خمیر تکه های اندازه گردو جدا کنید ابتدا گرد کنید و به صورت باریک و بلند به شکل قطره اشک در بیاورید و حالت نعل ایجاد کنید.

شیرینی ها رو داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی یا سیل پد گذاشتید بچینید و در فر گرم شده بذارید و با دمای ۱۵۰درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰دقیقه پخت کنید.

سپس دمای فر را روی ۱۳۰ درجه سانتی‌گراد بیاورید و مجدد چند دقیقه پخت کنید، چون شیرینی باید سفت بماند و تغییر رنگ نده و کامل بپزه.

بعد از خنک شدن به داخل شکلات ذوب شده بزنید. همچنین به دلخواه می‌تونید در ترافل رنگی، پودر پسته یا پودر نارگیل بزنید و به سلیقه خودتون تزئین و دیزاین کنید.

نکات مهم و فوت وفن های پخت شیرینی نعلی با پیمانه لیوان فرانسوی

  • من مواد رو روی ترازو بیست گرم کشیدم با این کار باعث میشه همه شیرینی ها یه اندازه باشن.
  • حتما یادتون باشه دمای فر رو تغییر بدین که شیرینتون بعد از پخت باید تغییر رنگ نده و بافت اون سفت نشه.
  • زمان پخت بستگی به حرارت فر شما داره، پس زیادی به دقیقه ها اکتفا نکنید. مثلا فر من خیلی حرارت تند و تیزی داره و باید همیشه حواسم به شیرینی ها باشه.

طرز تهیه شیرینی نعلی بدون بیکینگ پودر

مواد لازم

  • آرد ۲۸۰ گرم (مقدار آرد حدودیه تا جاییکه خمیر جمع بشه. من همه ی آرد رو مصرف کردم)
  • کره هم دمای محیط ۱۳۰ گرم
  • پودر قند ۷۰ گرم
  • شیر ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • شکلات، پودر نارگیل، پودر پسته و کنجد برای تزئین (دلخواه)

طرز تهیه

کره ی همدمای محیط و پودرقند یا پودر شکر رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه. سپس زرده تخم مرغ، وانیل و شیر رو اضافه کنید، ۱ دقیقه هم بزنید.

آرد رو کم کم اضافه کنید، ابتدا با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید. بیش از حد ورز ندید چون خمیر به روغن میفته.

بیش از حد آرد نریرید خمیر که جمع شد و به دست تمیز نچسبید دیگه آرد نریرید. (برای من همه ی آرد گفته شده تو دستور مصرف شد)

خمیر رو توی مشما بزارید تا خشک نشه. هر بار گلوله های ۱۰ گرمی ازش بردارید به شکل میله دربیارید و به صورت نعلی بهش فرم بدید.

چون توی شیرینی از کره استفاده شده لازم نیست سینی رو چرب کنید. در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵-۲۰ دقیقه بزارید بپزه. وقتی خنک شد به دلخواه تزئین کنید.

4.6/5 - (7 امتیاز)