تا حالا سوئیس رول شکلاتی به این خوشگلی و خوشمزگی دیدین؟ من که ندیده بودم!
مواد لازم برای تهیه سوئیس رول شکلاتی
- آرد سفید ۷۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ گرم
- شیر ۸۰ گرم
- زرده ۴ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل مقداری
- سفیده ۴ عدد
- شکر دانه ریز ۸۰ گرم
- کرم تارتار ۱/۴ ق چ یا آب لیموی تازه ۱ قاشق چای خوری
- نوتلا با گاناش به میزان لازم
- قالب ۲۵ در ۲۵ با ارتفاع ۵
دستور پخت سوئیس رول شکلاتی بسیار خوشمزه
ابتدا کف و دیواره های قالب رو کاغذ گذاشته و میذاریم کنار.
روغن رو در کاسه ایی ریخته و یک دقیقه تو مایکروفر یا روی گاز گذاشته تا داغ بشه تا جاییکه بهش دست میزنین سوزش رو احساس کنید.
سپس به ترتیب آرد الک شده رو اضافه و با همزن دستی هم زده و بعد شیر رو اضافه، خوب هم زده تا یکدست بشه.
تخم مرغ و زرده ها رو دانه دانه همراه وانیل اضافه میکنیم و خوووب هم میزنیم تا یکدست بشن و میذاریم کنار.
سفیده ها و تارتار رو داخل ظرف استیل یا شیشه ایی تمیز و خشک ریخته و با همزن برقی میزنیم تا کف کنه و بیاد بالا سپس شکر رو در سه نوبت بهش اضافه و همچنان هم زده تا جاییکه وقتی ظرف رو برمیگردونیم ازش نریزه.
سپس حدود ۱/۳ از سفیده رو به مواد زرده اضافه و با لیسک آرام و دورانی هم میزنیم وقتی یکدست شد مایه رو به کل سفیده اضافه و باز آرام و دورانی هم زده تا یکدست بشن.
دقت کنید که پف مایه با زیاد هم زدن از دست نره.
از مایه بدست اومده تو یه سه ظرف جدا ۶۵ گرم از موادمون میریزیم یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو تیره برای قسمت شکلاتی، یک قاشق سوپ خوری پودر نسکافه برای قسمت نسکافه ایی، کمی زعفران دمکرده غلیظ برای قسمت زرد میریزیم و بقیه مایه رو بصورت ساده تو قالب میریزیم و روشو صاف میکنیم.
هر سه رنگ بدست اومده رو تو قیف ریخته و مطابق فیلم روی مایه ساده میریزیم.
بعد با یه نی روی مواد طرح می اندازیم. نی رو تا ته مایه فرو ببرین.
بعد چند بار قالب رو به سطحی زده سپس در فر برقی ۱۶۰ با فن روشن مدت ۱۰ دقیقه و به ۱۵۰ کاهش داده و ۲۰ دقیقه دیگه میگذاریم تا بپزه. نیازی نیست که سطحش طلایی بشه.
بعد از فر خارج کرده و دو سه دقیقه ایی میذاریم کنار تا از داغی اولیه بیفته. سپس روی کاغذ برگردانده، روش نوتلا یا گاناش مالیده و صبر میکنیم تا ولرم بشه.
بعد شروع به رول میکنیم، در حین رول باید یک لایه نازک از روی نان جدا بشه تا رولت رنگارنگ ما خودشو نشون بده، اگه جاییش هم چسبیده بود خودتون جدا کنین.
سفت رولش کنین و چند ساعتی تو یخچال بزارین تا خودشو خوووب بگیره. دقت کنین موقع رول کردن، نوک طرحهای روی نون در جهت عرض باشد.
نوش جان