دستور تهیه نان خرمایی مغز دار با بافت عالی، پنبه ای و خوشمزه رو براتون آماده کردم که هم برای صبحانه و عصرانه بخصوص بچه ها عالیه! من با دو برابر دستور برای ۲ نان خمیر درست کردم و مقدار لازم دستور برای یک نان کافیه.


مواد لازم برای تهیه نان خرمایی مغزدار

  • آرد همه منظوره یا قنادی ۲ الی ۲/۵ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۳ پیمانه
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر فوری۱ق غ خ سر صاف
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • من ۱/۲ قاشق چای خوری پودر هل برای عطر بیشتر نان مخلوط کردم

برای بین نان

  • خرما حدود ۲۰ عدد نیمه شده
  • گردو خرد شده به مقدار لازم
  • برای رومال ۱ زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق مرباخوری شیر

دستور پخت نان خرمایی مغزدار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه نان خرمایی مغزدار خوشمزه و مقوی
برای شروع ابتدا تخم مرغ وانیل، نصف از شکر و روغن مایع رو با همزن دستی خوب میزنیم.

۲ پیمانه از آرد را در ظرف ریخته وسطشو گود میکنیم مخلوط تخم مرغ، شیر، شکر، نمک و خمیر مایه رو وسط خمیر میریزیم با لیسک هم میزنیم نمک رو هیجوقت روی خمیرمایه نریزید.

آرد اضافه به خورد خمیر ندین آب خور آردها متفاوت هست. با کمی آردپاشی و چرب کردن دست و ورز صحیح چسبیدن خمیر رو از بین ببرید.

خمیر رو به صفحه کار منتقل و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدین خمیر همینقدر لطیف و صاف باید بشه.

خمیر رو در ظرفی چرب شده به مدت ۱ الی ۲ ساعت با در پوش کنار بذارید در جای گرمی بذارید تا حجمش کاملا‌ دوبرابر بشه.

بعد از این مدت پف خمیر را گرفته و کمی ورز بدین و به ۹ چانه مساوی تقسیم و با وردنه باز و بینش خرما و گردو قرار بدین و با پیتزا بر یا چاقو ۵ خط بندازید.

مثل گل پیچیده و در قالب بذارید. دوباره حدود ۳۰ دقیقه استراحت بدین.

بعد با ۱ عدد زرده تخم‌مرغ و ۱ قاشق مرباخوری شیر رومال کرده به دلخواه سیاه دانه یا کنجد یا خرفه بپاشید.

در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰‌درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدین تا روی نان کاملا طلایی بشه.

چون دمای فرها متفاوت هست حتما چک کنید و در فر ظرف آب بذارید.

نوش جان

طرز تهیه نان خرمایی رولی

 

5/5 - (1 امتیاز)