آموزش یه کیک سورپرایز قلبی درجه یک رو براتون آوردم. کیک سورپرایز رو راحت میتونید تو خونه درست کنید و عزیزانتون رو سورپرایز کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک سورپرایز قلبی
مواد لازم قلب ها قرمز
- آرد ۱پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- رنگ ژله ای قرمز چند قطره
این کیک به جز روغن مایعات دیگری نداره
قالب کیک ۲۰در ۳۰ باشه
مواد لازم کیک شکلاتی
- آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه
- شکر ۳/۴ پیمانه
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- ماست غلیظ ۳/۴ پیمانه (نمیشه شیر جایگزین بشه چون مواد کیک روان میشه و قلب ها ته نشین میشن)
دستور پخت کیک سورپرایز قلبی حرفه ای در خانه مرحله به مرحله
قالب باید ۲۷در ۱۷ باشه، قالب کوچکتر نباشه چون پف کیک زیاده مواد کیک سر ریز میشه و باید ۱/۴قالب خالی بمونه.
قلب ها باید فشرده چیده بشه تا مواد کیک بین قلب ها نفوذ نکنه و بعد از برش کارتون تمیز درنمیاد.
طرزتهیه کیک قلبی
تخم مرغ و وانیل و شکر و روغن روهم میزنیم، بعد چند قطره رنگ ژله ای، بکینگ پودر و آرد که سه بار الک شده رو اضافه میکنیم و داخل قالب که از قبل کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و داخل فری که یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ گرم شده بمدت ۴۵ دقیقه میذاریم.
بعد که کامل سرد شد قالب میزنیم. (حتما سرد باشه چون اگر گرم باشه موقع کاتر زدن خرد میشه)
قلب ها رو نایلون بکشید که خشک نشه یا در ظرف دربسته قرار بدید تا کیک شکلاتی آماده بشه.
طرز تهیه کیک شکلاتی
تخم مرغ وانیل شکر ماست و روغن رو هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر و کاکائو که الک شده اضافه میکنیم، داخل قالبی که روغن مالیدیم و آردپاشی کردیم یک سوم مواد رو میریزیم قلب ها رو فشرده میکنیم و میذاریم روی مواد بعد بقیه مواد رو میریزیم و داخل فر بمدت ۵۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم، سرد که شد از قالب درمیاریم و برش میدیم.
طرز تهیه کیک سورپرایز قلبی با رنگ خوراکی
مواد لازم
- تخم مرغ درشت ۵عدد
- آرد۱۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۲۵ گرم
- روغن مایع ۸۵ گرم
- بکینگ پودر ۱/۵ق.چ
- شکر ۱۵۰ گرم
- نمک ۱/۸ ق.چ
- پودر کرم تار تار ۱/۴ق.چ
- آب ولرم ۸۰ گرم
- وانیل ۱/۴ق.چ
مواد لازم برای کیک قرمز
- کره ۱۸۰ گرم
- شکر ۲۷۰ گرم
- وانیل ۱/۲ق.چ
- تخم مرغ درشت ۶۰گرمی ۳ عدد
- پودر کاکائو ۱ ق.غ
- جوش شیرین ۱/۲ق.چ
- ماست ۲۷۰ گرم
- سرکه قرمز ۱ ق.غ
- رنگ خوراکی قرمز ۱ق.چ
- آرد ۳۳۰ گرم
- بکینگ پودر ۱/۵ق.چ
- نمک ۱/۸ق.چ
زرده و سفیده را جدا کرده سفیده ها را بادور تند همزن کمی میزنیم تا کف کند، پودر تار تار را اضافه کرده و دوباره کمی میزنیم بعد شکر را به صورت بارانی ریخته و ۳ دقیقه میزنیم تا کاملا فرم بگیرد، سفیده فرم گرفته را در یخچال میگذاریم.
زرده ها، وانیل و شکر را ریخته با دور تند همزن میزنیم تا کاملا کرمی و کشدار شود بعد روغن و آب را اضافه کرده و دوباره با دور کند همزن در حد مخلوط شدن میزنیم. آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را ۳ بار الک میکنیم و به تدریج به مواد اضافه میکنیم. سپس سفیده را در چند مرحله اضافه و به آرامی فولد میکنیم تا مواد کاملا یکدست شود.
برای تهیه کیک قرمز جوش شیرین، ماست، سرکه، رنگ خوراکی را با هم مخلوط میکنیم.
کره، شکر، وانیل را با همزن ميزنيم به مدت ۴ دقیقه با دور تند همزن، بعد تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و هر تخم مرغ را یک دقیقه می زنیم. آرد،بکینگ پودر، پودر کاکائو، نمک را ترکیب و سه بار الک میکنیم.
سپس مخلوط آردی را به تناوب با مخلوط ماست در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم.
داخل قالب ۲۰ در ۳۰ کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل قالب ریخته و با پالت سطح مواد را صاف میکنیم قالب را در فر از قبل گرم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پخت و سرد شدن کیک، کیک را از قالب جدا کرده و با کاتر دلخواه کاتر میزنیم. داخل قالب سایز بزرگ نان تست را با روغن جدا کننده کاملا پوشش میدهیم.
کمی از مواد کیک شکلاتی داخل قالب ریخته، بعد قسمت های کاتر خورده کیک قرمز را کنار هم چیده و داخل قالب قرار داده و بقیه مواد کیک شکلاتی را روی آنها میریزیم سپس قالب را در فر میگذاریم به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه تا کیک کاملا پخته شود. بعد از پخت و کمی سرد شدن کیک را روی توری برگردانده تا کاملا سرد شود. سپس با سس شکلاتی روی کیک را تزئین میکنیم.
نکته: اول کیک قرمز آماده شود.
نوش جان. همین قدر جذاب و زیبا و بسیار بسیار خوشمزه و نرم و لطیف.