اگه مثل من عاشق چیزکیک هستید، پیشنهاد میکنم حتما این چیزکیک توت فرنگی رو امتحان کنید.
این چیزکیک انقد خوشمزه و محشره که هوش از سرتون میپرونه! چند تا نکته مهم چیزکیک رو براتون نوشتم، حتما حتما بهش توجه کنید تا چیزکیکتون بی عیب و نقص بشه.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک توت فرنگی با پنیر ماسکارپونه با پایه کیک شکلاتی
برای لایه پنیری
- خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرم
- پودر قند چهار قاشق غذاخوری
- توت فرنگی خرد شده یک پیمانه
- پودر ژلاتین دو قاشق مربا خوری
برای سس توت فرنگی
- توت فرنگی خرد شده نصف لیوان
- شکر دو یا سه قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنید)
- نشاسته ذرت ۲قاشق مرباخوری
- پودر ژلاتین یک قاشق مربا خوری
مواد لازم برای کیک شکلاتی
- شیر نصف پیمانه
- تخم مرغ دو عدد
- آرد سه چهارم پیمانه
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- شکر از نصف پیمانه کمی بیشتر
- روغن مایع کمتر از نصف پیمانه
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
دستور پخت چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه
اول یه کیک شکلاتی دو تخم مرغی رو درست کردم و روی سطح کیک با چاقو بریدم تا صاف بشه و کیک سرد شده رو داخل رینگ بیست سانت قرار دادم و بعد مواد پنیری رو درست کردم نصف از مواد پنیری رو ریختم روی کیک و گذاشتم یخچال یکم ببنده بعد ژله بسته شده رو گذاشتم روش و بقیه مواد چیز کیک رو ریختم روی ژله تا کامل ژله رو بپوشونه و گذاشتم یخچال تا قشنگ ببنده.
برای لایه ژله ای وسط چیز کیک، نصف بسته پودر ژله توت فرنگی رو با سه چهارم پیمانه آبجوش حل کرده و در یخچال قرار میدیم تا مثل سفیده تخم مرغ نیم بند بشه. بعد نصف پیمانه پوره توت فرنگی میریزیم و مخلوط میکنیم و داخل یک قالب کوچیکتر از بیست سانت میریریم ومیذاریم یخچال و اجازه میدیم که ببنده.
پودر ژلاتین را با هشت قاشق غذاخوری آب سردروی بخار آب بن ماری می کنیم. توت فرنگی رو به همراه پودر قند با گوشت کوب برقی پوره می کنیم.
پنیر ماسکارپونه را با همزن میزنیم تا بافتش باز بشه. بعد نوک قاشق چایخوری وانیلاضافه میکنیم و بعد خامه و پوره توت فرنگی باهم خوب مخلوط می کنیم.
سپس ژلاتین را افزوده و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست بشه و نصف مخلوط را روی کیک ریخته و در یخچال میزاریم تا یکم نیم بند بشه بعد ژله رو از قالب خارج میکنیم و روی چیز کیکمون قرار میدیم و مابقی مواد پنیری رو میریزیم روی ژله مون و کاملا صافش میکنیم و به مدت چهار ساعت میزاریم یخچال تا ببنده.
بعد از چهار ساعت چیز کیکمون رو از رینگ خارج میکنیم و سس توت فرنگی رو روش میریزیم و باز میزاریم یخچال نیم ساعت تا سس کمی سفت بشه.
برای تهیه سس توت فرنگی، توت فرنگی و شکر رو داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شود سپس به همراه نشاسته ذرت روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود سپس پودر ژلاتین بن ماری شده را بریزید و بعد سس سرد شده را روی دسر بریزید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
برای تهیه کیک شکلاتی، کف قالب بیست سانت رو چرب کنید و فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک ریخته و خوب با دور تند همزن میزنیم تا که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه.
زرده ها با شکر و وانیل پنج تا هفت دقیقه خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده و حجمش چند برابر بشه. شیر و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم در حد یه دور با همزن میزنیم.
بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک کرده، در چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
سفیده ها رو افزوده، و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت آروم مخلوط میکنیم. مواد را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت می پزیم و اجازه میدیم کامل سرد بشه.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه چیز کیک توت فرنگی با پنیر ماسکارپونه
- حتما پنیر و خامه رو باید بزارین تا به دمای محیط برسه.
- ژلاتین حتما بعد از بنماری به دمای محیط برسه وگرنه داخل مواد بریده میشه.
طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی با کیک ساده
مواد لازم
برای کیک
- 3 عدد تخم مرغ
- 100 گرم شکر (نصف پ)
- 145 گرم آرد قنادی (1پ سرپر)
- 30 گرم روغن مایع (3ق غ)
- 42 گرم آب همدمای محیط (3 ق غ)
- 1 و نیم ق چ بکینگ پودر
- نوک ق چ وانیل
برای کرم پنیری
- 400 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
- 400 گرم خامه قنادی
- 2 ق غ پودر قند (سلیقه ای)
- نوک ق چ وانیل
- 2 بسته ژله قرمز رنگ
- 1 و نیم لیوان آب جوش
- 2 ق غ سرپر پودر ژلاتین
- رنگ ژله ای قرمز (سلیقه ای)
برای روی چیزکیک
- 1 ونیم بسته پودرژله قرمز
- 2 و نیم لیوان آب جوش
- توت فرنگی
چیزکیک من بزرگ بود، شما می تونید از نصف این دستور برای قالب 18تا20 سانت استفاده کنید.
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو 8 دقیقه با دورتند همزن زده تا حسابی حجیم و کشدار بشه. حین کار حتما چندبار دورگیری می کنیم.
روغن و آب رو هم بهش اضافه کرده و حدود 1 دقیقه در حد مخلوط شدن هم میزنیم.مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 2 بار الک کرده و مجدد طی چند مرحله روی کیک الک میکنیم و با لیسک آروم و دورانی هم میزنیم.
کف قالب 23 سانت رو کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده و مایه رو داخل قالب می ریزیم و چند بار به سطح کار کوبیده تا حباب های اضافی خارج بشه و قالب رو داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده به مدت تقریبی 45 تا 50 دقیقه میزاریم.
برای کرم پنیری
ژله رو با آب جوش مخلوط کرده وهم می زنیم.پودژلاتین رو هم بهش اضافه کرده و حالا مایه رو بن ماری می کنیم تا ژلاتین کاملا داخل ژله حل بشه، کنار میزاریم تا خنک بشه.
خامه قنادی رو با دورتند همزن زده تا فرم بگیره. داخل کاسه ای هم پنیر خامه ای و پودرقند و وانیل رو با هم مخلوط کرده و چند دقیقه با دورتند همزن زده تا کمی فرم بگیره. حالا خامه رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه پنیری مون یکدست بشه. ژله خنک شده رو هم در حینی که همزن روشنه کم کم به مایه پنیری اضافه می کنیم و هم می زنیم.به دلخواه کمی رنگ ژله ای هم می تونیم به مایه اضافه کنیم.
کیک مون رو که از فر بیرون آوردیم،وقتی خنک شد سطح رویی اونو با یه چاقوی تیز یا اره ای جدا کرده و داخل قالب کمربندی میزاریم و دورش رو یه لایه طلق بلند انداخته و با چسب نواری فیکس می کنیم سطح کیک رو با شیر یا مخلوط آب و شکر خوب مرطوب کرده
و مایه پنیری رو روی کیک می ریزیم و 3 ساعت داخل یخچال میزاریم تا لایه پنیری خودش رو بگیره.
برای لایه آخر،توت فرنگی خرد شده رو روی سطح چیزکیک می چینیم.
ژله رو با آب جوش مخلوط کرده و وقتی کاملا خنک شد، کمی از اونو روی چیزکیک می ریزیم و میزاریم یخچال تا میوه ها فیکس بشه و ژله خودش رو بگیره، از یخچال بیرون آورده و مابقی ژله رو روی اون می ریزیم و حدود 3 ساعت دیگه داخل یخچال میزاریم تا چیزکیک کاملا خودش رو بگیره.
با یه چاقوی تمیز که داخل آب گرم زدیم اول دور چیزکیک رو جدا کرده و بعد آروم طلق رو ازش جدا می کنیم و به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه بیسکویت
این چیز کیک رو می تونید با پایه کیک یا بیسکویت درست کنید. اگر با بیسکویت بخواید دو بسته بیسکویت رو پودر کنید و با ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم کره آب شده ترکیب کنید و کف قالب ریخته و فشرده کنید و نیم ساعت بزارید یخچال. برای کیک، هر نوع کیکی میشه.
برای کیک
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۷۰ گرم(۱/۳ لیوان)
- شیر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
- شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان)
- آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چای خوری)
- پودر کاکائو ۲۰ گرم( ۲ قاشق غذاخوری)
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۳ تا ۴ دقیقه زدم. روغن مایع رو هم اضافه کردم و بعد شیر رو ریختم.
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم. کف قالب ۲۳ سانت کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم.
توجه: اگه قالب کمربندی ندارید، کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید.
لایه دوم:
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته)
- خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم (یک بسته)
- پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
- شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- پوره توت فرنگی ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان)
- توت فرنگی به دو نیم تقسیم شده برای دور به میزان لازم
یه مقدار توت فرنگی رو از وسط دو نیم کردم و دور دیواره قالب چیدم. ۱۵۰ گرم توت فرنگی رو خرد کردم و با گوشت کوب برقی له و پوره کردم.
روی آب سرد پودر ژلاتین پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و گذاشتم کنار از دما بیفته .خامه رو با همزن کمی زدم و پنیر رو اضافه کردم و کمی زدم، ژلاتین خنک و پوره توت فرنگی و شکر رو هم ریختم و ترکیب کردم. این مواد رو روی لایه کیک ریختم و در یخچال ۲ ساعتی قرار دادم.
توجه: جای پودر ژلاتین از پودر ژله توت فرنگی میشه.
میزان شکر بسته به استفاده شما از نوع خامه و ژلاتین یا پودر ژله مصرفی داره.
لایه سوم:
یک بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی محیط خنک بشه.
روی لایه دوم توت فرنگی برش خرده چیدم. مقداری از ژله ریختم و یخچال گذاشتم تا میوه ها فیکس بشند و بعد مابقی ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال حداقل ۴ تا ۵ ساعت بمونه.
دورش رو با کارد آزاد کردم و از قالب خارج کردم. با خامه فرم گرفته روش شکوفه زدم.