سوپ زعفران، یه سوپ جدید که خودم امتحان کردم. اول شک داشتم نتیجه خوب میشه یا نه ولی خیلی دوسش داشتم. عطر و طعم زعفران داخل سوپ عالی بود. شما هم امتحانش کنید و نظرتون رو بگید.


مواد لازم برای تهیه سوپ زعفران

    • کره ۳۰ گرم
  • پیاز خام ریز نگینی خرد شده یک بوته
  • جو پرک یک پیمانه
  • هویج ریز نگینی خرد شده یک پیمانه
  • زعفران دم کرده نصف استکان
  • شیر یک پیمانه (هم دمای محیط)
  • آب مرغ ۳ پیمانه
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم

دستور پخت سوپ زعفرانی مجلسی و خوشمزه با جو پرک و شیر

طرز تهیه سوپ زعفران مجلسی و خوشمزه با جو پرک بدون مرغ

برای شروع ابتدا داخل قابلمه مقداری کره ریختم پیاز نگینی ریز خورد شده رو تو کره تفت دادم تا سبک بشه.

سپس یک پیمانه هویج ریز نگینی شده و یک پیمانه جو دو سر پرک رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم.

در ادامه آب مرغ رو حدودا ۳ لیوان بود بهش اضافه کردم و بعد بهش نصف استکان زعفران آب کرده اضافه کردم و درقابلمه رو گذاشتم و زمان دادم تا روی حرارت کم ریز ریز بجوشه.

بعد از گدشت دو سه ساعت ریز جوش زدن و غلیظ شدن، کمی نمک و فلفل و یک پیمانه شیر بهش اضافه و دوباره گذاشتم تا به غلظت دلخواه برسه.

سوپ فوق العاده خوشمزه ایه حتما امتحانش کنید.نوش جونتون.