سوپ زعفران، یه سوپ جدید که خودم امتحان کردم. اول شک داشتم نتیجه خوب میشه یا نه ولی خیلی دوسش داشتم. عطر و طعم زعفران داخل سوپ عالی بود. شما هم امتحانش کنید و نظرتون رو بگید.
مواد لازم برای تهیه سوپ زعفران
-
- کره ۳۰ گرم
- پیاز خام ریز نگینی خرد شده یک بوته
- جو پرک یک پیمانه
- هویج ریز نگینی خرد شده یک پیمانه
- زعفران دم کرده نصف استکان
- شیر یک پیمانه (هم دمای محیط)
- آب مرغ ۳ پیمانه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
دستور پخت سوپ زعفرانی مجلسی و خوشمزه با جو پرک و شیر
برای شروع ابتدا داخل قابلمه مقداری کره ریختم پیاز نگینی ریز خورد شده رو تو کره تفت دادم تا سبک بشه.
سپس یک پیمانه هویج ریز نگینی شده و یک پیمانه جو دو سر پرک رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم.
در ادامه آب مرغ رو حدودا ۳ لیوان بود بهش اضافه کردم و بعد بهش نصف استکان زعفران آب کرده اضافه کردم و درقابلمه رو گذاشتم و زمان دادم تا روی حرارت کم ریز ریز بجوشه.
بعد از گدشت دو سه ساعت ریز جوش زدن و غلیظ شدن، کمی نمک و فلفل و یک پیمانه شیر بهش اضافه و دوباره گذاشتم تا به غلظت دلخواه برسه.
سوپ فوق العاده خوشمزه ایه حتما امتحانش کنید.نوش جونتون.