تو این مطلب طرز پخت یه سوپ ورمیشل با مرغ خوشمزه و راحت و سریع رو براتون آماده کردم. این سوپ بسیار خوشمزه و مفید برای سرماخوردگیه و همچنین یه پیش غذای سبک و دوست داشتنیه. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه تهیه سوپ ورمیشل با مرغ
- پیاز متوسط یک عدد
- سیب زمینی متوسط یک عدد
- هویج متوسط یک عدد
- شلغم متوسط یک عدد (به دلخواه، قابل حذف می باشد)
- رشته ورمیشل آشیانه ای دو تا دو نیم آشیانه (ورمیشلتون اگه آشیانه ای نبود حدودا یک پیمانه در نظر بگیرید.)
- رب گوجه یک قاشق غذا خوری
- نمک ،فلفل و روغن به میزان لازم
- نصف سینه مرغ
- جعفری خرد شده پنجاه گرم
- لیموترش یک عدد
- آب مرغ دو پیمانه
- عصاره مرغ یک عدد (به دلخواه)
- آب حدودا یک ونیم پیمانه
دستور پخت سوپ ورمیشل با مرغ ریش ریش
۱. قبل از هرچیزی مرغ را با نصف پیاز خوردشده ونمک و ادویه مرغ و فلفل و زردچوبه حسابی پخته و آبپز کنید، آب مرغ را برای داخل سوپ کنار بگذارید.
۲. نیم باقی مانده از پیاز را نگینی کرده، داخل قابلمه ای مناسب ریخته با کمی روغن تفت داده تا سبک شود.
۳. سیب زمینی، هویج و شلغم را نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید.
۴. آب مرغ و آب مورد نیاز را اضافه کرده، عصاره مرغ را پودر کرده نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
۵. اجازه دهید تا محتویات قابلمه به جوش بیاید، سپس زیر شعله را ملایم کرده و درب قابلمه را بگذارید. (حواستان باشد تا سوپ سر نرود و گازتان را کثیف کند.) هر از گاهی هم بزنید.
۶. مرغ پخته شده را ریش ریش کرده بعد از نیم ساعت اضافه کنید.
۷. بعد حدودا دوساعت (حجم آب داخل قابلمه حدودا یک سوم تبخیر میشود)، رب گوجه را کمی تفت داده و به سوپ در حال پخت اضافه کنید.
۸. جعفری را نیز اضافه کنید.
۹. پنج دقیقه بعد از اینکه جعفری را اضافه کردید ورمیشل را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها خوب در سوپ هم بخورد.
۱۰. درب سوپ را گذاشته و هر ۵ دقیقه هم بزنید تا سوپ ته نگیرد و خوب ورمیشل ها جا افتاده و سوپ حلیم زده باشد.
۱۱. وقتی سوپ جا افتاد و پخته شد آب لیموترش را اضافه و با توجه به ذائقه تان نمک و فلفل را تنظیم کنید.
نوش جان.