دسر اسنیکرز لیوانی یک دسر تک نفره هست که اگه اسنیکرز دوست دارین، حتما امتحانش کنین و از طعم بی نظیرش لذت ببرین!
مواد لازم برای تهیه دسر اسنیکرز
دسر اسنیکرز (برای ۵ تا ۶ نفر)
- مواد لازم لایه کیک (اندازه قالب ۱۶ سانتیمتر است)
- ۲ عدد تخممرغ
- ۳۵۰ گرم آرد ( ⅓ لیوان)
- ۲۰ گرم پودر کاکائو (۱ قاشق غذاخوری سرپر)
- ۵۰ گرم شکر (۳/۵ قاشق غذاخوری)
- ۱ پنس نمک
- ½ ق چ بکینگ پودر
- ۴۰ گرم شیر (۳ قاشق غذاخوری)
- ۳۰ گرم روغن ( ۲ قاشق غذاخوری)
مواد لازم کرم
- ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای
- ۳۰۰ گرم خامه قنادی
- شکر ۱ قاشق چای خوری (در صورت نیاز)
- وانیل مقداری
مواد لازم دیگر
- بادام زمینی برشته نمکی ۲ لیوان
- کارامل مقداری
مواد لازم گاناش شکلاتی
- ۵۰ میلی لیتر خامه صبحانه
- ۱۰۰ گرم شکلات
روش تهیه دسر اسنیکرز بسیار خوشمزه با طعم متفاوت
1. تخم مرغ را با شکر و نمک بزنید تا زمانی که کرم رنگ و کشدار شود.
2. شیر و روغن را اضافه و ۱۵ ثانیه هم بزنید .
3. بیکینگ پودر، پودر کاکائو و آرد را با هم الک و به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
4. مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بپزید.
5. بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و در محیط آشپزخانه اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ ساعت کاملا خنک شود. سپس آن را پودر کنید.
6. کرم را حاضر کنید. خامه شل شده و سرد را به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم شود. پنیر و وانیل و شکر را به آن اضافه و حدود ۲ تا ۳ دقیقه دیگر هم بزنید تا کامل فرم بگیرد.
7. چیدمان: یک لایه کیک پودر شده در کف ظرف بریزید و با قیف شیرینی یک لایه کرم روی آن پایپ کنید. (یا با قاشق کرم قرار دهید) .
8. مقداری بادام و کارامل روی کرم بریزید.
9. اندازه تمام لایه ها را به اندازه ی دلخواه خود تنظیم کنید.
10. برای روی دسر خامه را با حرارت ملایم گرم کنید. زمانی که از اطراف شروع به جوش زدن کرد، شکلات خرد شده را به آن اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. اندکی که خنک شد، آن را روی دسر بریزید.
11. به جای کارامل میتوانید از شیر عسلی تغلیظ شده هم استفاده کنید.