اسموتی لواشک تا حالا خوردین؟ بعد از خوردنش روزتون به طور کلی تغییر میکنه، باور کنید. برای افرادی که طعم ترش رو دوست دارن، اسموتی لواشک بهترین انتخابه ممکنه.

همچنین اگه لواشک خیلی دوست دارید هم حتما این اسموتی رو امتحان کنید. در ادامه با دستور تهیه اسموتی لواشک مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه اسموتی لواشک

  • لواشک ترش با شهد 200 گرم
  • آلبالو بدون هسته 200 گرم (یا آلبالو فریز شده یا 100 گرم آلبالو خشک)
  • آب آلبالو یا آب زرشک 1 لیوان
  • رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری
  • آلو طلایی 5 عدد (به دلخواه)
  • لیمو ترش 1 عدد
  • یخ خرد شده 1 لیوان
  • نمک به مقدار دلخواه

روش تهیه اسموتی لواشک ترش کافی شاپی

طرز تهیه اسموتی لواشک خوشمزه و ساده

مرحله اول، آماده کردن مواد

برای تهیه اسموتی لواشک از هر نوع لواشکی می‌تونید استفاده کنید، اما بهتره که لواشکی که استفاده می‌کنید ترش و شهد دار باشه.

اگه به آلبالوی تازه دسترسی دارید، هسته‌هاشو جدا کنید و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر بذارید تا سفت بشه و یخ بزنه.

اگه آلبالوی یخ زده دارید، از فریزر خارج کنید تا کمی نرم بشه و سپس هسته‌هاشو جدا کنید.

اگه هم که آلبالوی تازه یا فریزری ندارید می‌تونید از آلبالو خشکه استفاده کنید. برای اینکار آلبالو رو شسته و از یک روز قبل با آب سرد خیس کنید تا آلبالوها کاملا نرم بشه و آب رنگ بگیره.

سپس هسته آلبالو رو بگیرید و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر بذارید تا سفت بشه و یخ بزنه.


مرحله دوم، ریختن مواد داخل مخلوط کن

برای آماده کردن اسموتی، لواشک رو کمی خرد کنید و به همراه شهد داخل مخلوط کن بریزید.

سپس آلبالو بدون هسته و یخ زده رو به همراه یک لیوان از آب آلبالو اضافه کنید.

اگه از آلبالوی تازه یا فریز شده استفاده می‌کنید، میتونید به جای آب آلبالو از آب زرشک یا حتی آب استفاده کنید.

در ادامه هسته‌های آلوها رو جدا کنید. همچنین اگه به آلوی تازه دسترسی ندارید می‌تونید از آلو خشک هم استفاده کنید. فقط از چند ساعت قبل با کمی آب خیس کنید تا نرم بشه.

سپس رب انار ترش، آلوهای هسته گرفته، آب لیمو ترش، تکه‌های یخ و کمی نمک رو به دلخواه اضافه کنید و مواد رو خوب با هم میکس کنید تا به طور کامل مخلوط و یکدست بشن.


مرحله سوم، سرو و تزئین

وقتی که اسموتی آماده شد، به دلخواه چند تکه لواشک رو به شکل دلخواه برش بزنید و از داخل به دیواره‌های لیوانی که برای سرو انتخاب کردید با کمی فشار بچسبونید.

سپس لیوان رو با اسموتی پر کنید و به دلخواه روش رو با چند برگ نعنا تازه یا یک برش نازک لیموترش یا با چند عدد آلبالو تزئین کنید و داخل اسموتی نی بذارید و این ترش مزه وسوسه انگیز رو سرو و نوش جان کنید.