این شیرینی اسلایس مکرون گردویی خوشمزه رو اگه یک بار درست کنید، میره تو لیست شیرینی های مورد علاقه تون، من که همیشه این خوشمزه رو درست می کنم!
مواد لازم برای تهیه اسلایس مکرون گردویی
- تخم مرغ ۴ عدد
- کره ۲۰۰ گرم
- پودر شکر ۲۰۰ گرم (حدود یک لیوان)
- شیر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- آرد سفید ۳۸۰ گرم ( ۲.۵ لیوان)
مواد رویه
- شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) (شکر سفید هم میشه)
- تخم مرغ ۴ عدد
- پودر نارگیل چرب ۱۴۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
- پودر گردو ۱۲۰ گرم (کمی کمتر از ۱.۵ لیوان)
- آرد سفید ۳۰ گرم (نزدیک ۲ قاشق غذاخوری)
- وانیل کمی
دستور پخت شیرینی اسلایس مکرون گردویی
مواد به دمای محیط برسه.
پودر شکر: شکر رو می تونید آسیاب کنید و استفاده کنید.
برای شروع ابتدا کره نرم و پودر شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار ۳۰ ثانیه با همزن زدم . دور گیری هم کردم و وانیل ریختم. شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم.
آرد سفید و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم. کم کم به مواد اضافه کردم و ترکیب کردم.
سینی ۳۰ در ۴۰ رو داخلش کاغذ روغنی انداختم یا چرب کنید. از مواد ریختم و صاف و یکدست کردم. در فر از پیش گرم شده دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، ۲۰ دقیقه قرار دادم. در این فاصله رفتم سراغ مواد رویه.
تخم مرغ و شکر قهوه ای (شکر سفید هم همین میزان میشه فقط تغییر رنگ با شکر قهوه ای هست و می تونید اگر شکر سفید ریختید کمی کاکائو بریزید که تغییر رنگ بشه) رو با همزن ۲ تا ۳ دقیقه زدم.
وانیل ریختم و آرد سفید و کمی زدم. پودر نارگیل و پودر گردو رو اضافه کردم و فقط ترکیب کردم.
سینی رو بعد از ۲۰ دقیقه از فر خارج کردم. مواد رویه رو ریختم و صاف و یکدست روش پخش کردم. نالا سینی رو مجدد در فر قرار دادم ۳۰ دقیقه بمونه.
بعد از پخت دو سه دقیقه آخر کار گریل رو روشن کردم که کمی روش خوش رنگ تر بشه.
بعد از پخت کمی از دما افتاد از سینی خارج کردم و روی توری قرار دادم تا خنک بشه.
بعد که کامل خنک به شکل و اندازه دل خواه برش زدم. روش به دلخواه کمی شکلات آب شده و پودر نارگیل رنگی ریختم.
تعداد بستگی به اندازه و شکل برش ها داره. حدود ۵۰ الی ۷۰ تا برش میشه.
نوش جان