شیرینی اسلایس کارامل و پرک بادام رو آوردم براتون که بسیار خوش طعم و خوش عطر و زیباست و برای پذیرایی از مهمونای عزیزتون عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه اسلایس کارامل و بادام

مواد لازم برای کراست (لایه زیرین شیرینی)

  • کره ۱۸۰ گرم
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ یک دونه بزرگ
  • وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
  • آرد حدود ۳۰۰ گرم

مواد لازم برای رویه شیرینی

  • عسل ۴ قاشق سوپ خوری
  • شیر عسلی ۳۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • خامه صبحانه ۹۰ گرم
  • پرک بادام به مقدار لازم

طرز تهیه اسلایس کارامل و بادام

طرز تهیه اسلایس کارامل و بادام

طرز تهیه کراست: ابتدا کره هم دمای محیط رو با همزن می زنیم تا باز بشه. سپس پودر قند رو اضافه می کنیم و تا وقتی کرم رنگ بشه هم می زنیم.

در ادامه تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و به اندازه ای که تخم مرغ جذب بشه هم می زنیم.

نصف آرد رو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم .ما بقی آرد رو کم کم اضافه میکنیم (دقت کنید کم کم اضافه میکنیم تا بافت کراست بعد از پخت خوب بشه). توی این نوع شیرینی ها خمیر رو شل برمی‌داریم باز هم برای کیفیت بافت کراست بعد از پخت.

خمیر رو توی قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ روغنی گذاشتیم بطور یکدست پهن می‌کنیم و چنگال میزنیم تا بطور یکنواخت پخته بشه.

خمیر رو در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط میذاریم. (دمای فراهای برقی و توستر ۱۶۰ درجه باشه.)

بعد از پخت روی کراست رو با حوله می پوشونیم که خشک نشه. میریم سراغ رویه (البته من تا کراست تو فر بود رویه رو درست کردم.)

طرز تهیه رویه: شیر عسلی و عسل و کره رو توی قابلمه روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا تغییر رنگ بده (حواستون باشه سر نره و یا ته نگیره بسوزه، هر چی غلیظ تر باشه برای برش نهایی بهتره) من عجله کردم نذاشتم خیلی تیره بشه.

خامه صبحانه رو روی بخار کتری گرم می‌کنیم (نجوشه فقط گرم بشه).

حالا دو قاشق سر پر نسکافه رو با دو قاشق آب‌جوش مخلوط میکنیم و به خامه اضافه می کنیم (این قسمت رو مربی ما خودش به دستور اصلی شیرینی اضافه کرده برای متعادل شدن شیرینی کارامل).

خامه رو به مواد اضافه کرده خوب هم میزنیم و بعد کارامل رو به طور یکدست روی کراست پهن می کنیم و بعد روی کارامل رو با پرک بادام بو داده می پوشونیم.

چند ساعت استراحت در یخچال و بعد به اندازه دلخواه برش می زنیم. موقع برش دقت کنید که کاتر یا چاقو رو جلو عقب نبرین که کارامل به هم نریزه و شکل شیرینی خراب بشه.

ماندگاری شیرینی سه ماه در فریزر و دو هفته در یخچال در ظرف در بسته اس. نوش جان