یه بیسکویت خانگی ساده و فوری که برای عید میتونید حاضرش کنید.

تو این مطلب دستور پخت یه بیسکوییت ساده و شیک رو براتون آوردم با ماندگاری خوب که میتونین حتی توی فر دست ساز یا تابه سر گاز هم درستش کنید. زودی بریم سراغ این بیسکویت های خوشمزه های کره ای.


مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی ساده و فوری

  • کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
  • آرد ۲۲۵ گرم (۱/۵ لیوان +⅙ لیوان)
  • تخم مرغ ۱ عدد (نیم ساعت قبل از کار در دمای محیط قرار دهید)
  • پودر قند ۷۵ گرم (یک ق چای خوری کمتر از نصف لیوان)
  • وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
  • پوست رنده شده یک عدد لیموترش (دلخواه)
  • عصاره بادام یک قاشق چای خوری (دلخواه)
  • بکینگ پودر ½ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • برای تزیین
  • شکلات سیاه
  • پودر پسته یا پودر انواع مغز ها
  • ترایفل های رنگی
  • میوه‌های خشک
  • انواع مغزها
  • مربا و میوه مربا

دستور پخت بیسکویت خانگی ساده و فوری بدون فر و بدون قالب

طرز تهیه بیسکویت خانگی ساده و فوری
۱. کره و پودر قند را با دور متوسط همزن ۵ دقیقه بزنید تا یک ترکیب نرم و کرمی به دست آید.

۲. تخم مرغ، وانیل و عصاره بادام را اضافه و حدود یک دقیقه با همزن بزنید.

آموزش بیسکویت ساده خانگی

۳. آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب و الک کرده و به مواد اضافه کنید. آرام هم بزنید تا یکدست شود.

۴. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر شیرینی را داخل قیف شیرینی پزی با ماسوره دلخواه بریزید و به شکل های نواری،نعل اسبی ، دایره ای و یا هر روش دلخواه روی کاغذ روغنی بکشید.

خمیرها را با فاصله از هم پایپ کنید چون بعد از پخت پف کرده و ممکن است به هم بچسبند. می‌توانید قبل از پخت روی شیرینی ها را انواع مغز یا میوه‌های خشک قرار داده و اندکی به داخل خمیر آنها فرو کرده و سپس بقیه مراحل را انجام دهید.

بیسکویت خانگی آسان

۵. در این مرحله باید سینی فر را درون یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. این مرحله برای حفظ فرم شیرینی ها در هنگام پخت ضروری است.

۶. بعد از ۳۰ دقیقه قالب را از یخچال خارج کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید.

۷. بعد از پخت اجازه دهید بیسکوئیت ها روی تو توری فلزی خنک شوند.

۸. شکلات سیاه را به روش بن ماری ذوب کنید. بیسکویت های خنک را از یک طرف آنها درون شکلات ذوب شده فرو ببرید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و بلافاصله روی آنها را با موادی که برای تزیین گفته شد یا مواد دلخواه تزیین کنید. سپس اجازه دهید تا شکلات سفت شود. سپس سرو کنید.

طرز پخت بیسکویت خانگی بدون قالب

این بیسکویت‌ها تا دو هفته در ظرف در بسته در یخچال و تا 4 روز در ظرف در بسته در دمای محیط قابل نگهداری هستند.

همچنین بخوانید: طرز تهیه بیسکویت مغزدار شکلاتی خانگی

طرز تهیه بیسکویت شکری خانگی ساده و خوشمزه

بیسکوییت خونگی شکری یکی دیگه از بیسکوییت های پر طرفدار.در پخت بیسکوئیت مهم ترین چیز قطر خمیرتون هست که نباید ضخیم بشه و اینکه حتما از کره استفاده بشه در غیر این صورت بیسکوئیت خشک میشه.

مواد لازم

  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۲۲۵ گرم
  • پودر قند ۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۸ ق چ
  • بیکینگ پودر ۱ /۲ ق چ
  • نمک ۱ پنس
  • شکر دانه درشت برای تزیٔین

طرز تهیه

کره را یک ربع قبل بیرون یخچال گذاشته تا نرم شود و با پودر قند الک شده ۵ دقیقه بزنید تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بزنید.

آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و به مواد اضافه کنید حالا با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود خمیر را داخل نایلن گذاشته و ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید بعد خمیر را روی میز پهن کنید به قطر نیم سانت و کاتر بزنید.

بعد در سینی کاغذ انداخته شده بچینید و رویش را شکر بپاشید و در فر که از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ و برای فر برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا آماده شود.


روش دوم

طرز تهیه بیسکویت خانگی طرح دار

مواد لازم

  • کره یا روغن قنادی 125 گرم
  • پودرقند 90 گرم
  • وانیل 1/4 ق چ
  • زرده تخم مرغ کوچک 1 عدد
  • آرد 140 تا 160 گرم
  • نشاسته ذرت 25 گرم
  • نمک 1 پنس
  • طعم دهنده دلخواه (پودر هل، دارچین، زنجبیل، اسانس میوه ها) به میزان لازم

طرز تهیه

آرد، نمک و نشاسته ذرت را سه بار الک کنید.

کره یا روغن و پودرقند را 5 دقیقه بزنید تا روشن و پوک شود، سپس وانیل و زرده تخم مرغ و طعم دهنده دلخواه را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید. میزان طعم دهنده را بر حسب ذائقه اضافه کنید و از اضافه کردن بیش از حد اسانس پرهیز کنید.

مواد خشک الک شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا خمیر نرم و لطیفی شکل بگیرد.

خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت یا کمی بیشتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید.

من از کاترهای فانتزی بلند استفاده کردم که برای دو رنگ شدن بیسکویت ها، بخش مهر کاتر را در پودر قهوه زدم و سپس روی خمیر فشار دادم تا طرح متفاوتی ایجاد شود.

بیسکویت ها را با کمی فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

سینی را برای حدود 25 تا 30 دقیقه در فر یک ربع گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا بپزند.

بعد از پخت، حداقل 1 ساعت در محیط قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

بعد از خنک شدن، شکلات دلخواه را ذوب کنید و در قیف بریزید و به حالت نواری روی دسته ها بریزید و با ترافل و اسمارتیز تزیین کنید. میتوانید شکلات را در لیوان بریزید و دسته بیسکویت را در شکلات فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و تزیین کنید.

بین بیسکویت های بدون دسته، مارمالاد سیب گذاشتم که حالت #شیرینی_مربایی داشته باشند.

با این میزان مواد حدود نیم کیلو بیسکویت خواهید داشت که ماندگاری آن بین 2 تا 4 هفته در ظرف سلفون کشیده و جای خشک و خنک است.

میتوانید بیسکویت ها را در تابه روی گاز بپزید یا آنها را داخل فر دستساز آماده کنید.


طرز تهیه بیسکویت ساده وانیلی و کاکائویی

این بیسکوئیت ها خیلی ترد و خوشمزه ان، با یه دستور میشه راحت دو نوع وانیلی و کاکائویی شو درست کرد!

مواد لازم برای تهیه بيسکوئيت وانیلی و کاکائویی

  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 200 گرم گره یا مارگارین
  • 170 گرم پودرقند الک شده
  • 50 گرم نشاسته ذرت
  • 300 گرم آرد (ممکنه یکم بیش‌تر نیاز باشه)
  • نوک قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه

کره رو از یه ربع قبل بیرون فریزر میزاریم تا یکم نرم بشه.کره و پودرقند رو با دورتند همزن زده تا پوک و سفیدرنگ بشه.

دورگیری بین کار رو حتما انجام میدیم. زرده تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و مجدد مواد رو هم می زنیم و چندبار وسط کار دورگیری می کنیم.

نصف آرد رو بهش اضافه کرده و با دورکند همزن یا هم می زنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.

ممکنه میزان بیشتری آرد نیاز باشه، در نهایت ما باید خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که وقتی یه گلوله ازش درست کردیم به دست نچسبه و بدون ترک باشه.

خمیر رو داخل نایلون گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. از یخچال بیرون آورده و بین دو لایه کاغذ روغنی پهن می کنیم و به دلخواه کاتر یا مهر می زنیم بيسکوئيت ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز کفش پهن کرده ایم با فاصله می چینیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به‌مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه میزاریم.

در حدی که زیر بيسکوئيت ها تغییر رنگ بده کافیه. (بعد از 10 دقیقه چک کنید)

برای مدل کاکائویی، 2 قاشق غذاخوری از آرد رو کم کنید و بجاش 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو اضافه کنید و همین مراحل رو تکرار کنید.

اگه سینی فرتون کوچیکه هربار یه تیکه از خمیر رو کاتر بزنید و مابقی داخل نایلون تو یخچال بمونه.