نون سیمیت یه نون ترکیه ای هست و برای صبحانه و عصرانه و مخصوصا افطار در ماه رمضان عالیه. روی این نان سیمیت رو در ترکیه شیره غلیظ انگور می‌مالند و بعد نون رو داخل در کنجد می زنند و در تنور می پزند.


مواد لازم برای تهیه نان سیمیت ترکیه ای

  • آرد سه لیوان
  • شیر یک لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • آب نصف لیوان
  • خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرخالی
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • شیره خرما یا انگور دو قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری

دستور پخت نان سیمیت ترکیه ای مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای

حدود نیم ساعت قبل از شروع مواد اولیه رو از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما بشن.

طرز تهیه نان سیمیت خانگی

اول از همه خمیر‌ مایه و شکر به نصف لیوان آب ولرم اضافه سر لیوان بپوشونید ده دقیقه زمان بدید تا خمیرمایه به عمل بیاد.

طرز تهیه نان سیمیت

 

بعد از عمل اومد خمیر مایه اونو داخل ظرف بزرگتری بریزید روغن و شیر بهش اضافه کنید و با قاشق بهم بزنید.

آموزش نان سیمیت ترکیه

نمک و آرد الک زده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاد.

طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه

کف تخته کار خودتون آرد پاشی کنید و خمیر روش قرار بدید و به مدت ده دقیقه ورز بدید نصف لیوان آرد اضافه کنارتون بزارید دیدید خیلی چسبندست کم کم آرد اضافه کنید و ورز بدید.

طرز پخت نان سیمیت ترکیه ای

کف ظرفتون چرب کنید خمیر داخلش قرار بدید با چاقو به شکل بعلاوه برش بدید تا زودتر خمیرتون به عمل بیاد یکساعت در دمای اتاق زمان بدید خمیرتون به عمل بیاد.

دستور پخت نان سیمیت ترکیه ای

بعد از به عمل اومدن خمیر پف اونو بگیرید و به چونه های پنجاه گرمی درست کنید که حدود ۱۲ چونه پنجاه گرمی میتونید درست کنید.

دستور نان سیمیت ترکیه ای

هر چونه روی میز کارتون بزارید با دست به صورت طناب مانند باز کنید تو تصویر هست.

پختن نان سیمیت ترکیه ای

هر دوتا این خمیر که به صورت طناب بازش کردید کنار هم بزارید سر دوتا خمیر بهم بچسبونید و خمیر بهم ببافید انتهای خمیر به اول اون بچسبونید تا دایره بشه.

داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید و خمیر داخلش بزارید روشو پارچه بزارید و اجازه بدید بیست دقیقه استراحت دوم انجام بشه.

فر روشن کنید داخلش یه ظرف آب گرم بزارید تا زمان پخت نان بخار آب نزاره نون شما خشک بشه.

بعد استراحت دوم روی خمیر با بروس شیر خرما بمالید و کنجد پاشی کنید اجازه بدید داخل فر داغ به مدت بیست و پنج دقیقه بمونه اگه تو این زمان نون شما سرش طلایی نشد به مدت چند دقیقه میتونید گریل بالارو روشن کنید مواظب باشید نسوزونید.

طرز تهیه نان سیمیت با عکس تصویری مرحله به مرحله

این نان با نان سمیت فرق داره نان سمیت نیاز به یک عدد تخم مرغ دو قاشق سرکه و کره ذوب شده داره و کنجد باید تفت داده بشه.