من این کیک پرتقالی شكلاتي رو با آب پرتقال تازه درست می کنم و خیلی عالی میشه. گفتم دستور پخت این خوشمزه رو براتون آماده کنم شاید درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی شکلاتی
- 1 ¾ فنجان آرد
- ½ فنجان پودر کاکائو
- 1 ½ فنجان شکر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- ½ فنجان روغن مايع
- 1 فنجان آب جوش
- ½ فنجان آب پرتقال تازه فشرده
- 2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
برای گاناش پرتقال شکلاتی
- 2 فنجان خامه صبحانه
- 2 فنجان شکلات تلخ
- پوست 1 پرتقال
- پالپ پرتقال
دستور پخت کیک پرتقالی شکلاتی
در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو، شکر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید تا از تجمع جوش شیرین یا نمک جلوگیری شود.
در یک کاسه کوچک، روغن، آب جوش، آب پرتقال، پوست پرتقال و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. مواد خیس را به آرامی داخل مواد خشک بریزید و با هم مخلوط کنید تا همه مخلوط آرد یکدست شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.
برای پخت کیک پرتقالی شکلاتی من از قالب 30*20 استفاده کردم و در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقيقه پختم.
برای تهیه گاناش پرتقال شکلاتی، شکلات خرده شده را داخل كاسه بريزيد. خامه و پوست و پالپ پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید و خامه را روی شکلات بریزید. با ليسك شروع به مخلوط کردن خامه و شکلات کنید. روي كيك بريزيد. نوش جان