من این کیک پرتقالی شكلاتي رو با آب پرتقال تازه درست می کنم و خیلی عالی میشه. گفتم دستور پخت این خوشمزه رو براتون آماده کنم شاید درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی شکلاتی

  • 1 ¾ فنجان آرد
  • ½ فنجان پودر کاکائو
  • 1 ½ فنجان شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ فنجان روغن مايع
  • 1 فنجان آب جوش
  • ½ فنجان آب پرتقال تازه فشرده
  • 2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ

برای گاناش پرتقال شکلاتی

  • 2 فنجان خامه صبحانه
  • 2 فنجان شکلات تلخ
  • پوست 1 پرتقال
  • پالپ پرتقال

دستور پخت کیک پرتقالی شکلاتی

طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی با گاناش پرتقالی شکلاتی

در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو، شکر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید تا از تجمع جوش شیرین یا نمک جلوگیری شود.

در یک کاسه کوچک، روغن، آب جوش، آب پرتقال، پوست پرتقال و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. مواد خیس را به آرامی داخل مواد خشک بریزید و با هم مخلوط کنید تا همه مخلوط آرد یکدست شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.

برای پخت کیک پرتقالی شکلاتی من از قالب 30*20 استفاده کردم و در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقيقه پختم.

برای تهیه گاناش پرتقال شکلاتی، شکلات خرده شده را داخل كاسه بريزيد. خامه و پوست و پالپ پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید و خامه را روی شکلات بریزید. با ليسك شروع به مخلوط کردن خامه و شکلات کنید. روي كيك بريزيد. نوش جان

 

5/5 - (5 امتیاز)