شیرینی یاقوتی قزوین یکی از خوشمزه ترین شیرینی‌هایی هست که میتونید واسه عید درست کنید یا سفارش بگیرید! مقدار مواد اولیه دقیقه و دستور پخت چندین مرتبه امتحان شده و با خیال راحت می تونید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی یاقوتی قزوین

  • کره هم دمای محیط (حیوانی) ۱۵۰ گرم
  • پودر قند ۸۰ گرم
  • آرد قنادی ۱۵۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم
  • آرد برنج مرغوب ۵۰ گرم
  • پودر زنجیل ۱ قاشق چای خوری (میخواین طعم غالب تری داشته باشه یک و نیم قاشق چای خوری بزنید)
  • زرده تخم مرغ هم دمای محیط یک عدد

دستور تهیه شیرینی یاقوتی قزوین

طرز تهیه شیرینی یاقوتی قزوین
ب️رای شروع ابتدا کره هم دمای محیط و پودر قند رو با دور متوسط همزن خوب بهم بزنید تا کاملا پوک، حجیم و روشن بشه.

حتما ظرف رو دوسه بار دورگیری کنید.

بعد زرده تخم مرغ هم دمای محیط و وانیل رو اضافه و با دور کند درحد مخلوط شدن بهم بزنید.

زنجبیل رو اضافه و با دور کند همزن درحد مخلوط شدن بهم بزنید.

آرد برنج و نشاسته ذرت رو الک کنید و با لیسک مخلوط کنید.

در انتها ارد رو الک کنید و اضافه کنید و با دست خمیر رو ورز بدین تا جمع بشه. (میزان آرد ممکنه بیشتر یا کمتر دستور استفاده بشه پس دقت کنید.)

خمیر در انتها خیلی کم حالت پودری داره با دست ماساژ بدین تا در نهایت به خمیرنرم و لطیفی برسید. (دقت کنید خمیر رو زیاد ورز ندین که به روغن بیفته بافت شیرینی تغییر میکنه.)

نایلون روی خمیر قرار بدین و با وردنه به قطر یکسان باز کنید و بعد کاتر بزنید.

(نکته مهم: بعد کاتر زدن اگه خمیر خیلی داخل دمای محیط مونده گرم شده حتما ۲۰ دقیقه شیرینی ها رو داخل یخچال بزارید تا خنک بشه بعد بزارید داخل فر)‌

بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدین تا کف شیرینی طلایی بشه. (تایم پخت بسته به نوع فر و سایر شیرینی متفاوته)

نکته فوق مهم: اصلا شیرینی نباید تغییر رنگ بده فقط باید کف شیرینی طلایی بشه.

بعد از آماده شدن روی توری خنک کننده قرار بدین تا کاملا خنک بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید. (من با عسل و پودرپسته تزئین کردم)‌

نکات مهم تهیه شیرینی یاقوتی قزوین

  • ️کره باید هم‌دمای محیط باشه ینی انگشتتون داخل کره فرو بره نه اینکه کره رو چند ساعت بزارید بیرون یا جای گرم که شل بشه.
  • آرد برنج مرغوب استفاده کنید تا عطر عالی داشته باشید.
  • خمیر شیرینی رو خیلی ورز ندین جوری که به روغن بیفته.
  • ️از کره حیوانی برای این شیرینی استفاده کنید. (بنظرم طعم کره گیاهی برای این شیرینی خوشایند نیست.)‌