شیرینی صدفی ترکیه ای یه شیرینی ساده و خوشمزهست که با آرد سمولینا درست میشه. شیرینی صدفی کره ای رو هم با کره و هم با مارگارین میتونید تهیه کنید. امیدوارم این شیرینی صدفی خوشمزه رو درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی صدفی ساده
- 125 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط
- دو عدد تخم مرغ
- یک استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
- یک قاشق غذاخوری ارده
- یک استکان گردو یا فندق پودر آسیاب شده
- یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری وانیل شکری
- آرد حدود یک و نیم استکان
اندازه لیوان 200 میلی (چهارپنجم لیوان دستهدار فرانسه)
اندازه استکان 125 میلی (نصف لیوان دستهدار فرانسه)
مواد لازم برای تهیه شربت
- دو لیوان شکر
- دو و نیم لیوان آب
- 3 تا 4 قطره آبلیمو
طرز تهیه شیرینی صدفی کره ای ترکیه ای با آرد سمولینا
برای شروع ابتدا شربت را آماده میکنیم. برای تهیه شربت شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم.
بعد از به جوش امدن آبلیمو اضافه کرده و 5 دقیقه جوشانده و از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا خنک شود.
برای تهیه خمیر همه مواد به جز آرد را مخلوط میکنیم آرد را با کنترل اضافه میکنیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
تکههایی به اندازه گردو از خمیر جدا کرده و با لبهی یک استکان طرح میزنیم و در سینی فر میچینیم و در فری که روی 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم تا کمی طلایی شدن روی شیرینیها میپزیم.
5 تا 10 دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی شیرینیها میریزیم و بعد از اینکه شیرینی خنک شد و شربت را جذب کرد با پودر پسته تزئین میکنیم. نوش جان
طرز تهیه شیرینی صدفی ساده کره ای
مواد میانی شیرینی صدفی کاملا سلیقه ایه و شما میتونین فقط از پودر نارگیل یا هر مغز دیگه ای استفاده کنین من از مخلوط پسته و گردو و نارگیل استفاده کردم.
مقدار آرد رو کم کم بریزین تا خمیرتون سفت و خشک نشه.
وزن چونه رو میتونین کمتر بگیرین چون شیرینی های من خیلی سایزشون بزرگ بود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی صدفی
- کره نرم شده ۱۲۵ گرم
- پودر قند ۸۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۲۵۰ گرم
- بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
مواد میانی
- مخلوط پودر پسته و گردو و نارگیل ۲۰۰ گرم
- شیرعسلی به مقدار لازم
طرز تهیه
کره و پودر قند رو با همزن ۳ دقیقه میزنیم تا سبک و حجیم بشه.
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر رو یک بار الک کنین و کم کم به موادتون اضافه کنین تا حدی که خمیر لطیفی به وجود بیاد که بدست نچسبه.
اصلا لازم نیست خمیر خیلی ورز داده بشه (در حد یکدست شدن کافیه). خمیر رو یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
برای مواد میانی شیرعسلی را به مخلوط مغزها اضافه میکنیم در حدی که خمیری بشه.
بعد از استراحت خمیر چونه های ۴۰ گرمی میگیریم و بهش شکل میدیم. بعد از شکل دادن تمام شیرینی ها نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم چون خمیر نباید گرم بشه.
بعد در فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تازمانی که کامل بپزه میزاریم.
بعد از پخت و خنک شدن قسمت باز صدف رو شکلات زدم و با مروارید و پودر پسته تزیین کردم روشم پودر قند پاشیدم.