برای تهیه شیرینی پادرازی با روغن مایع با خیال راحت از این دستور پخت استفاده کنید. این رسپی بسیار عالی و ترده. با قالب شیرینی زبان کوچک 50 شیرینی داشتم. حتما ترازو میخواد، لطفا مواد رو تقریبی و با قاشق و پیمانه محاسبه نکنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی با روغن مایع
- آرد سفید 130 گرم
- آرد برنج 90 گرم
- آرد نخودچی 110 گرم
- روغن مایع 140 گرم
- عسل 34 گرم
- پودر قند 60 گرم
- پودر هل یک سوم ق چ (بیشتر یا کمتر بسته به ذائقه)
- زعفران دم کرده غلیظ یک چهارم قاشق چایخوری
برای رومال
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- زعفران دم کرده
- نمک یک پینچ (حتما بریزید وگرنه بعد از پخت رومال زرده از شیرینی جدا میشه)
دستور پخت شیرینی پادرازی با روغن مایع
برای شروع ابتدا در ظرفی روغن مایع و پودر قند و هل یا وانیل را با لیسک مخلوط کنید.
عسل و زعفران غلیظ را اضافه و مخلوط کنید.
آردها را مخلوط و الک کرده و در چند مرحله اضافه کنید.
خمیر را بین دو نایلون به ضخامت 5 میل باز و کاتر دلخواه بزنید. یا اینکه به قطر 7 میل پهن و وردنه شیار دار بکشید تا قطر خمیر به 5 میل برسد.
سپس در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته اید (بدون چرب کردن) بچینید.
شیرینی ها را رومال زده، کمی کنجد بپاشید. اگر از وردنه شیار دار استفاده نکرده اید، حالا با چنگال روی شیرینی خط بیندازید.
در فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه میپزیم. کف فر سینی خالی باشه
بعد از 12 دقیقه، با کمک پالت یه دونه دربیارید با چاقو نصف کنید اگه پخته بود سینی رو سریع از فر خارج کنید.
این شیرینی بسیار ترده. بهشون دست نزنید تا خنک بشن و بعد با پالت جدا کنید.بعد از خنک شدن روی شیرینی ها عسل گرم برس زدم.
نکته مهم:
برای اینکه بفهمیم قطر خمیر پهن شده چقدره، روی یه خلال دندون با کمک خط کش و مداد، 5 میلیمتر رو علامت بزنید، بعد از پهن کردن خمیر، خلال را یه گوشه خمیر فرو کنید تا بفهمید ضخامت خمیر چقدره.
من برای رومال از این ترکیب استفاده کردم: در یک چهارم قاشق چایخوری آبجوش، کمی نسکافه (در حد یک قاشق چایخوری) و کمی زعفران حل کردم گذاشتم خنک شد.
بعد یک زرده تخم مرغ و یک چهارم سفیده و محلول زعفران و نسکافه و وانیل و یه ذره نمک رو مخلوط و با این ترکیب شیرینی ها رو رومال زدم.