تو این آموزش یه کیک خیلی خاص و خوشمزه داریم، ساچر کیک اتریشی یکی از معروفترین کیکهای شکلاتی دنیا! کیک شکلاتی با لایه های زردآلو یعنی هر چقدر از طعم و مزه فوق العادش بگم کم گفتم در یک کلام محشرهه، پیشنهاد می‌کنم حتما درستش کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک ساچر شکلاتی اتریشی

  • کره نرم هم دمای محیط ۹۵گرم
  • پودر قند ۲۵ گرم
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکلات تخته ای ۸۷ گرم
  • شکر ۴۵ گرم
  • آرد سفید قنادی ۸۳ گرم
  • نشاسته ذرت ۱۰ گرم
  • مارمالاد زردآلو به میزان لازم
  • مواد روکش کیک
  • شکلات تخته ای۱۸۰ گرم
  • خامه صبحانه ۹۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری
  • آب سرد ۲ قاشق غذاخوری

سایز قالب ۱۸ سانت


دستور پخت ساچر کیک شکلاتی اتریشی با سس مخصوص

طرز تهیه کیک ساچر شکلاتی اتریشی با سس مخصوص

برای شروع ابتدا کره نرم روباهمزن بزنیدتا یکدست شود. پودر قند الک شده را افزوده وخوب مخلوط کنید، زرده تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید وهربار خوب بزنید وانیل رو هم اضافه کنید.

شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کرده وبه مایه اضافه و مخلوط کنید.

داخل کاسه دیگری سفیده ها رو بزنید تا حجیم شودوشکر دانه ریز را طی ۳ الی ۴ مرحله بتدریج اضافه کرده وهربار خوب بزنید تا فرم بگیره.

سفیده رو در دو مرحله به مایه شکلاتی اضافه واز یک جهت با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید دقت کنید از یک جهت و به آرومی و با حوصله فولد کنید چون این کیک بیکینگ پودر نداره وپف کیک بستگی به همزدن موادتون داره.

آرد ونشاسته ذرت را الک وبه یکباره اضافه کنید آروم از یک جهت آرد رو به خورد مواد دهید. کف قالب ۱۸سانت رو چرب و کاغذ روغنی بزارید(دیواره قالب به اندازه یک سانت چرب شده)

مایه را بریزید داخل قالب و با یک سیخ چوبی از مرکز بصورت دورانی بکشید تا برسید به دیواره قالب اینکار باعث میشه اگه حباب اضافه داخل مواد هست رفع بشه و کیک یکدست بالا بیاد.

بزارید داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه س بمدت۵۰ دقیقه (بسته به دمای فرتون) بپزه.

با سیخ چوبی تست کنید اگر مواد نچسبید آماده ست، از فرخارج کرده اجازه دهید خنک شود سپس ازقالب خارج کنید.

سطح کیک را به اندازه پنج میل برش داده وبزارید کنار وکیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید برای فیلینگ از مارمالاد زردآلو استفاده کنید وکیک را با مارمالاد خوب پوشش داده بمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال.

برای روکش

شکلات تخته ای را بن ماری کنید.خامه صبحانه رابزنید یکدست شود، پودرژلاتین رابا آب سرد مخلوط و روی بخار کتری بزارید تا شفاف شود وقتی از داغی افتاد به خامه اضافه ومخلوط کنید و به شکلات اضافه کنید ویکدست کنید و روی کیک بریزید زیر کیک یک پایه بزارید تا شکلات اضافه بریزه پایین.

کیک رو بزارید بخچال تا شکلات خودشو بگیره بعد به کمک دو چاقوی دسته بلند کیک رو بلندکرده و بزارید رو صفحه اصلی و طبق سلیقه تون تزیین کنید. من برای تزیین از کمپوت زردآلو استفاده کردم.
نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)