شیرینی نخودچی کاکائویی سنتی با روغن مایع. این رسپی به همون عطر و طعم نخودچی سنتی با روغن جامد هستش. با همون طعم و همون بافت عالی.
با این کاتر، 35 شیرینی داشتم.


مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی کاکائویی

  • آرد نخودچی 130 گرم
  • پودر کاکائو 10 گرم
  • آرد سفید 5 گرم
  • پودر هل یا زنجبیل یا وانیل کمی
  • روغن مایع 50 گرم
  • پودر قند الک شده 60 گرم

دستور پخت شیرینی نخودچی کاکائویی

طرز تهیه شیرینی نخودچی کاکائویی

برای شروع ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی و پود کاکائو را الک و در ظرفی بریزید.

شیرینی نخودچی با پودر کاکائو

پودر قند، وانیل یا زنجبیل یا پودر هل را اضافه کنید.

شیرینی نخودچی شکلاتی

مواد را با قاشق مخلوط کنید.

طرز پخت شیرینی نخودچی کاکائویی

روغن مایع سرخ کردنی را روی حرارت ملایم یا در ماکرو گــــرم کنید (داغ نباشد، گرم باشد) و به مواد اضافه و با قاشق و سپس با دست مخلوط کنید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی شکلاتی با پودر کاکائو
مقداری از مواد را در مشت فشرده کرده ( خمیر اصلا به بدقلقی خمیر شیرینی نخودچی با روغن جامد نیست) و بین دو نایلون قرار دهید.

دستور پخت شیرینی نخودچی با کاکائو
چون جنس آردها فرق میکنه، اگه خیرتون بهیچ وجه منسجم نشد، ذره ذره “روغن مایع گـــرم” اضافه کنید تا منسجم بشه و با وردنه به آرامی به قطر نیم سانت باز کنید.

شیرینی نخودچی کاکائویی برای عید نوروز

با کاتر ریز دلخواه خمیر رو قالب بزنید و در سینی فر که بسیار کم با برس چرب کرده اید بچینید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی کاکائویی با عکس مرحله به مرحله
در فر 175 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشه.

بعد از حدود 12 دقیقه با کمک پالت یکی از شیرنی نخودچی کاکائویی را از فر در بیاورید و نصف کنید اگر وسطش خام نبود سینی رو از فر خارج کنید.

بذاريد خوب خنک بشن بعد به آرامی با پالت جدا کنید.

پخت روی گاز:
شعله پخش کن را روی گاز بگذارید تا کمی گرم شود و بعد شعله را کم کنید و تابه را روی حرارت بگذارید به مدت بیست دقیقه زمانی که زیر شیرینی هه طلایی شد کافیه.

تا زمانی که شیرینی ها سرد نشده به هیج عنوان بهش دست نزنید چون که خرد میشه.

نکات مهم:

  • قطر شیرینی نخودچی بین نیم تا یک سانت هستش، اگه مثل من نیم س میگیرید دمای 175 و اگه یک سانت درست میکنید دما رو 170 بذارید.
  • کاتر زدن شیرینی نخودچی با قالب دو تکه مشکله و حوصله میخواد، پیشنهاد میکنم ترجیحا از کاترهای ساده شیرینی نخودچی استفاده کنید.