تو این مطلب طرز تهیه کباب بادمجان ترکیه ای یه کباب خوشمزه ترکی خوشمزه رو آوردم. باید بگم که این غذا به شدت خوشمزس و حتی اگه طعم بادمجون رو دوست ندارید باز هم پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.


مواد لازم برای تهیه کباب بادمجان ترکیه ای

  • 3 عدد بادمجان
  • 150 تا 200 گرم گوشت گوساله
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 1 تا 2 حبه سیر
  • 2 عدد فلفل سبز
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل سیاه (اگه فلفل سبز و سیاه تند نبود بهش یه قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید.)
  • 3 قاشق غذاخوری روغن

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

  • 3 عدد سیب زمینی آب پز
  • 3 قاشق غذاخوری شیر
  • 1 قاشق چایخوری کره
  • نمک و فلفل

مواد رویی

  • پنیر چدار

‌مواد لازم برای سس

  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نصف پیمانه آب

‌طرز تهیه کباب بادمجان ترکیه ای

کباب بادمجان ترکیه ای
برای شروع ابتدا بادمجان ها رو پوست کنده و از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم و یه مدت میزاریم توی آب نمک.

سیب زمینی ها رو پوست میگیریم و مکعبی خرد میکنیم و میزاریم توی آب بجوشه.

در یه قابلمه روغن مایع میریزیم و میزاریم روی حرارت، بعد پیاز و سیر خرد شده رو اضافه و به مدت 1 دقیقه تفت میدیم.

فلفل سبز ریز خرد شده رو اضافه و تفت میدی بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

گوجه فرنگی رو پوست میگیریم و مکعبی خرد میکنیم. در آخر نمک، ادویه ها و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم تا آبش از بین بره.

بادمجان هایی که در آب نمک گذاشته بودیم رو خوب خشک و سرخ میکنیم. (این کار رو می تونیم در فر هم انجام بدیم)

بعد بادمجون ها رو روی دستمال آشپزخانه میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه و بعد در یه ظرف پیرکس یا هر ظرفی که توی فر قابل استفاده باشه میچینیم، وسط بادمجان ها رو با قاشق فشار میدیم و داخل و وسطشو با گوشت چرخ کرده پر میکنیم.

سیب زمینی های آب پز شده رو پوره میکنیم، کره، فلفل سیاه، نمک و شیر بهش اضافه میکنیم.

سیب زمینی ها و مواد نه خیلی سفت باشن نه خیلی شل و آبکی.

سیب زمینی پوره شده رو روی مواد گوشتی میریزیم و صاف میکنیم. آب داغ و رب گوجه فرنگی رو توی یه کاسه مخلوط میکنیم و روی غذا میریزیم.

در آخر پنیر چدار رنده شده رو روشون میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میپزیم تا روش طلایی شه. نوش جان

4/5 - (15 امتیاز)