تو این مطلب طرز تهیه کباب بادمجان ترکیه ای یه کباب خوشمزه ترکی خوشمزه رو آوردم. باید بگم که این غذا به شدت خوشمزس و حتی اگه طعم بادمجون رو دوست ندارید باز هم پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب بادمجان ترکیه ای
- 3 عدد بادمجان
- 150 تا 200 گرم گوشت گوساله
- 2 عدد پیاز متوسط
- 1 تا 2 حبه سیر
- 2 عدد فلفل سبز
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک و فلفل سیاه (اگه فلفل سبز و سیاه تند نبود بهش یه قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید.)
- 3 قاشق غذاخوری روغن
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
- 3 عدد سیب زمینی آب پز
- 3 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چایخوری کره
- نمک و فلفل
مواد رویی
- پنیر چدار
مواد لازم برای سس
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نصف پیمانه آب
طرز تهیه کباب بادمجان ترکیه ای
برای شروع ابتدا بادمجان ها رو پوست کنده و از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم و یه مدت میزاریم توی آب نمک.
سیب زمینی ها رو پوست میگیریم و مکعبی خرد میکنیم و میزاریم توی آب بجوشه.
در یه قابلمه روغن مایع میریزیم و میزاریم روی حرارت، بعد پیاز و سیر خرد شده رو اضافه و به مدت 1 دقیقه تفت میدیم.
فلفل سبز ریز خرد شده رو اضافه و تفت میدی بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
گوجه فرنگی رو پوست میگیریم و مکعبی خرد میکنیم. در آخر نمک، ادویه ها و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم تا آبش از بین بره.
بادمجان هایی که در آب نمک گذاشته بودیم رو خوب خشک و سرخ میکنیم. (این کار رو می تونیم در فر هم انجام بدیم)
بعد بادمجون ها رو روی دستمال آشپزخانه میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه و بعد در یه ظرف پیرکس یا هر ظرفی که توی فر قابل استفاده باشه میچینیم، وسط بادمجان ها رو با قاشق فشار میدیم و داخل و وسطشو با گوشت چرخ کرده پر میکنیم.
سیب زمینی های آب پز شده رو پوره میکنیم، کره، فلفل سیاه، نمک و شیر بهش اضافه میکنیم.
سیب زمینی ها و مواد نه خیلی سفت باشن نه خیلی شل و آبکی.
سیب زمینی پوره شده رو روی مواد گوشتی میریزیم و صاف میکنیم. آب داغ و رب گوجه فرنگی رو توی یه کاسه مخلوط میکنیم و روی غذا میریزیم.
در آخر پنیر چدار رنده شده رو روشون میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میپزیم تا روش طلایی شه. نوش جان