شیرینی نارگیلی شکلاتی یه شیرینی بدون فر هست که خیلی خوشمزه و راحته و ترکیب طعم نارگیلی و شکلاتی داره و بسیار خوشمزست!
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی شکلاتی بدون فر
مواد لازم برای خمیر نارگیلی
- پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
- شیرعسلی یک قوطی یا ۳۹۵ گرم
- خامه صبحانه ۱۲۰ گرم
- نمک۱ پنس
مواد لازم برای خمیر شکلاتی
- شیرعسلی ۲۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۴۰ گرم
- خامه صبحانه ۸۰ گرم
- شکلات شیری ۸۰ گرم
- نمک ۱ پنس
دستور پخت شیرینی نارگیلی شکلاتی بدون فر
برای آماده کردن خمیر نارگیلی پودر نارگیل و شیر عسلی و خامه و نمک رو بهش داخل قابلمه ای میریزیم و هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست بشن.
بعد قابلمه رو روی حرارت کم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا مواد کم کم غلیظ بشه و بعد حالت خمیری پیدا کنه و از قابلمه جدا بشه وقتی مواد به این حالت رسید و جمع شد حرارت رو خاموش کنید و خمیر نارگیلی رو داخل ظرفی بریزین و با لیسک پهن کنید و روی ظرف سلفون بکشید و اجازه بدین خمیر نارگیلی در دمای محیط کاملا خنک بشه.
برای تهیه خمیر شکلاتی شیرعسلی و پودر کاکائو و خامه و نمک رو داخل قابلمه ای بریزین و مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و بعد شکلات شیری سکه ای یا تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدین و مدام هم بزنید تا شکلات ها کاملا آب بشن به هم زدن مداوم ادامه بدین تا مواد کم کم غلیظ بشه و حالت خمیری پیدا کنه و جمع بشه و موقع هم زدن از کف قابلمه جدا بشه وقتی به این حالت رسید حرارت رو خاموش کنید.
دقت کنید که مواد بیش از حد لازم روی حرارت نمونه چون در این صورت بعد از خنک شدن سفت میشه و موقع جویدن در دهان حالت آدامسی پیدا میکنه همین که حس کردین مواد موقع هم خوردن جمع شد و از کف قابلمه جدا میشه کافیه و حرارت رو خاموش کنید.
خمیر شکلاتی رو داخل ظرفی بریزین و روش سلفون بکشید و اجازه بدین داخل محیط آشپزخانه کاملا خنک بشه.
من برای آماده کردن این شیرینی از مولد گل رز استفاده کردم میتونید از هر مولد دلخواه یا حتی قالب های سیلیکونی با طرح گل و … استفاده کنید.
بعد از اینکه خمیر نارگیلی خنک شد از خمیر گلوله های کوچک تقریبا یک اندازه بردارین و داخل دست کاملا گرد کنید اندازه گلوله های طوری باشه که برای پر کردن داخل مولد کافی باشه اما نیازی به وزن کردن نیست چون که خمیر داخل قالب میره و اگه اضافاتی باشه جدا میکنیم.
وقتی همه خمیر نارگیلی رو به این صورت آماده کردیم نوبت به خمیر شکلاتی میرسه از خمیر شکلاتی تکه های دوازده گرمی جدا میکنیم و هر تکه رو وزن میکنیم.
هر تکه رو وزن میکنیم (قسمت شکلاتی چون خارج از قالب قرار میگیره و به خمیر نارگیلی وصل میشه بهتره وزن بشه تا در همه شیرینی ها یک اندازه باشه) تکه های وزن شده رو داخل دست کاملا گرد کنید و بعد با کف دست فشار بدین تا پهن بشه و اندازه اون هم اندازه گردی روی مولد مون باشه.
وقتی هر دو خمیر نارگیلی و شکلاتی رو آماده کردین ابتدا یکی از گلوله های نارگیلی رو داخل مولد قرار بدین و با دست کاملا فشرده کنید اگه خمیر اضافه بود میتونید با چاقو جدا کنید بعد با وردنه چند بار محکم روی خمیر بکشید تا کاملا فشرده بشه بعد قسمت شکلاتی رو روی خمیر نارگیلی قرار بدین و با دست به آرومی از قسمت کناره ها به خمیر نارگیلی بچسبونید تا کاملا فیکس بشه بعد به راحتی شیرینی رو از قالب خارج کنید و داخل ظرف در دار قرار بدین.
همه خمیر رو به همین صورت آماده کنید.
نکات مهم پخت شیرینی نارگیلی شکلاتی بدون فر
- با این مقادیر و اندازه مولد حدود بیست عدد شیرینی آماده شد می تونید از مولد های کوچکتر هم استفاده کنید تا تعداد شیرینی بیشتر بشه و اندازه ها کوچکتر بشن.
- ترکیب شکلات و نارگیل در کنار هم بسیار عالی و خوشمزه و پرطرفدار است اما در صورت دلخواه میتونید این شیرینی رو به صورت تک لایه و فقط با خمیر نارگیلی درست کنید تا فقط شیرینی سفید رنگ داشته باشین و مقرون به صرفه تر هم هست.
- اگه خمیر نارگیلی رو به موقع از روی حرارت برداشته باشین بعد از خنک شدن کاملا نرم و شکل پذیر و نچسب هست و اصلا به مولد نمیچسبه اما اگه احیانا اون رو کمی زودتر برداشتین و بعد از خنک شدن حس کردن به داخل قالب یا مولد میچسبه هر گلوله نارگیلی رو اول داخل شیر خشک بغلطونید تا یک لایه خیلی نازک از شیر خشک اطراف خمیر رو بپوشونه و بعد اون رو داخل قالب قرار بدین و فشرده کنید تا به قالب نچسبه و به راحتی از قالب خارج بشه.
- این شیرینی ده الی چهارده روز ماندگاری داره میتونید داخل یخچال نگه داری کنید و قبل از سرو اون رو بیرون بیارید تا کاملا به دمای محیط برسه و بعد سرو کنید.