شیرینی مربایی نارگیلی یه شیرینی عالیه و مناسب برای اعیاد، نوروز و دورهمی ها.
این شیرینی نرم و فوقالعاده عالی و خوشمزه است. یکی از گزینه های قطعی نوروز امسالم ایشون خواهد بود.
با پیمانه ننوشتم چون اندازه ها باید دقیق باشه. با این کاتر 38 جفت شیرینی داشتم.
این شیرینی رو بدون جفت کردن هم میتونید بصورت تکی و ساده میل کنید و یک شیرینی نارگیلی خوشمزه داشته باشید. امیدوارم تو خونه تهیه کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی نارگیلی
- آرد سفید 215 گرم
- پودر نارگیل آسياب شده 55 گرم
- کره یا مارگارین 70 گرم
- پودر قند 70 گرم
- تخم مرغ 70 گرم
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری (6 گرم)
- وانیل کمی
دستور پخت شیرینی مربایی نارگیلی برای عید نوروز
برای شروع ابتدا کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط را با پودر قند، با همزن برقی بزنید تا سبک شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه و کمی دیگر بزنید.
پودر نارگیل آسياب شده و بکینگ پودر را مخلوط و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.
آرد را در چند مرحله اضافه نمایید.
خمیر را در نایلون، یک ساعت در یخچال استراحت دهید. (یا نیم ساعت در فریزر)
سپس بین دو نایلون به ضخامت 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید. وسط نیمی از شیرینی های کاتر خورده رو مثل شیرینی مشهدی خالی کنید.
در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و بمدت حدود 10 تا 12 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. کف فر سینی خالی باشه.
بذاريد خوب خنک بشه بعد بینشون مارمالاد یا مربای دلخواه بزنید. این شیرینی نرم هستش دو تکه رو بعد از زدن مارمالاد، روی هم فشار ندید چون خرد میشه.
نکات مهم تهیه شیرینی مربایی نارگیلی
- نیمی از شیرینی ها رو با نقش انداز فوندانت نقش انداختم.
- برای بین شیرینی ها از مارمالاد هویج استفاده کردم.
- برای 70 گرم تخم مرغ: یک تخم مرغ متوسط را در ظرفی بریزید و وزن کنید (معمولا 50 گرمه).تخم مرغ دوم رو جدا شکسته و کمی هم بزنید و بیست گرم از اونو به ظرف تخم مرغ اول اضافه کنید تا 70 گرم تخم مرغ کامل بشه.