شیرینی مارمالادی یکی از شیرینی هایی هست که همیشه برای عید درست می کنم، خیلی خوشمزه و عالیه و پیشنهاد می کنم حتما درست کنید چون اگه درست نکنید از دستتون رفته!

مواد لازم برای تهیه شیرینی مارمالادی با پیمانه

  • کره ۲۰۰ گرم به دمای محیط برسه
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد قنادی حدود ۲/۵ پیمانه (۲۷۰ گرم)
  • پودرقند حدود ۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
  • پودر زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر پوست پرتقال یا زست پرتقال ۱ قاشق چای خوری

طبق روال تهیه تمام شیرینی ها برای نتیجه و کیفیت بهتر سعی کنید مواد خشک رو وزن کنید.

مواد به دمای محیط برسن.

دستور پخت شیرینی مارمالادی با پیمانه

طرز تهیه شیرینی مارمالادی با پیمانه

برای خمیر، تخم مرغ و کره و وانیل و زردچوبه و پودر پوست پرتقال رو باهم خوب مخلوط کنید، حالا پودرقند رو الک کنید روی بقیه مواد و هم بزنید، وقت اضافه کردن آرد هست، مثل همیشه آرد رو کم کم و کنترل شده بریزید و هر بار با نوک انگشتان یا لیسک هم بزنید تا جایی که خمیر جمع بشه.

به هیچ وجه خمیر رو در تماس با کف دستتون ورز ندید که به روغن میوفته و خمیرتون سنگین و خراب میشه.

خمیر لطیف و نرم بدست اومده رو داخل یه کیسه فریزر با وردنه باز کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.

بعد از استراحت خمیر رو به کمک آرد و وردنه باز کنید با یه کاتر دایره ای ساده دایره هایی روی خمیر بزنید و از قطر هر دایره اونها رو به دو قسمت مساوی برش بزنید یک برش ساده باقی میمونه و روی برش های دوم با کاتر اشکی شکل کوچیک ۳ حفره ایجاد کنید.

همه نیم دایره های خمیری رو روی کاغذ روغنی داخل سینی فر گذاشته و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بسته به مدل و حرارت فرتون قرار بدید تا روی شیرینی هاتون بپزه و طلائی بشه.

از فر که خارج کردید بعد از اینکه خنک شدن روی نیم دایره های ساده کمی مارمالاد بذارید و قسمت حفره دار را روی اونها قرار بدید.

بنا به سلیقه تون در آخر روی شیرینی ها کمی پودر قند الک کنید.