این شیرینی خشک مربایی یه شیرینی راحت و شیک و خوشمزه ست که خیلی راحت می تونید تو خونه تو مدت زمان کوتاهی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی خشک مربایی

  • روغن قنادی 250 گرم
  • پودرقند 140 گرم
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری (میتوانید کمی بیشتر بریزید)
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 350 گرم
  • نشاسته ذرت 50 گرم
  • نمک 1 پنس
  • مربای سیب، مغزیجات، شکلات و ترافل برای تزئین

دستور پخت شیرینی خشک مربایی با روغن جامد

طرز تهیه شیرینی خشک مربایی
برای شروع ابتدا آرد، نمک و نشاسته ذرت را سه بار الک کنید.

سپس روغن و پودرقند را 5 دقیقه بزنید تا روشن و پوک شود، سپس وانیل و هل و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید. میزان هل را میتوانید بر حسب ذائقه افزایش دهید.

مواد خشک الک شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا خمیر نرم و لطیفی شکل بگیرد. مواد خشک را کم کم اضافه کنید ممکن است چند قاشق اضافه باشد یا نیاز به چند قاشق آرد اضافه داشته باشید.

خمیر در ابتدا مانند شن میشود و سپس گلوله گلوله میشود، در این مرحله میتوانید آن را با دست جمع کنید و در یک نایلون قرار دهید تا خشک نشود.

میتوانید خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت دهید سپس کاتر بزنید یا بلافاصله این کار را انجام دهید.

خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت حدود 5 میل باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید.

شیرینی ها را با کمی فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

سینی را برای حدود 20 دقیقه در فر یک ربع گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا بپزند. زمان پخت با توجه به سایز شیرینی متفاوت خواهد بود، در نهایت شیرینی نباید تغییر رنگ محسوسی داشته باشد.

بعد از پخت، حداقل 1 ساعت در محیط قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

روی یکی از شیرینی ها مربای سیب گذاشته شیرینی بعدی را روی آن قرار دهید و به دلخواه تزئین کنید.

با این میزان مواد حدود 1 کیلو شیرینی خشک مربایی خواهید داشت که ماندگاری آن بین 2 تا 4 هفته در ظرف سلفون کشیده و جای خشک و خنک است.

میتوانید شیرینی ها را در تابه ای که کاغذ روغنی انداخته اید روی گاز بپزید یا آنها را داخل فر دستساز آماده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)