شیرینی ایشلیک ترکیه‌ای یه شیرینی خوشمزه و آسونه و با مواد اولیه کمی تهیه میشه. امیدوارم که این شیرینی ترکیه ای هوشمزه رو درست کنید و خوشتون بیاد.

دستور پخت این شیرینی ایشلیک ترکیه ای امتحان شده و صد در صد تضمینی هست


مواد لازم برای تهیه شیرینی ایشلیک ترکیه ای

  • کره نرم ۲۵۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
  • آرد ۵۰۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
برای تهیه شربت بار
  • شکر ۲ لیوان
  • آب ۲ لیوان
  • آب لیمو چند قطره
  • زعفران به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
مواد میانی
  • گردو ۱۰۰ گرم آسیاب شده
  • دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر آسیاب شده ۲ قاشق غذاخوری
  • هل ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی ایشلیک ترکیه ای گردویی مغزدار

طرز تهیه شیرینی ایشلیک ترکیه ای

 

همه مواد به جز آبلیمو را در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم ۲۵ دقیقه میجوشانیم در آخر آبلیمو را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه بعد حرارت را خاموش میکنیم.

کنار میگذاریم تا هم دمای محیط شود.

برای تهیه مواد میانی همه مواد را با هم ترکیب میکنیم.

برای تهیه خمیر ایشلیک، کره را ميزنيم تا باز شود،خامه را اضافه و دو دقیقه میزنیم.

بکینگ پودر و آرد الک شده را میریزیم و با نوک انگشتان ورز می‌دهیم تا خمیر جمع شود نباید گرما دست به خمیر نفوذ کند.

خمیر را داخل کیسه قرار و نیم ساعت در یخچال میگذاریم بعد چونه های ۳۵ گرمی از خمیر جدا میکنیم و به صورت بیضی خمیر را در دست باز کرده یک قاشق چای خوری از مواد میانی وسط خمیر میریزیم و مثل برگ جمع کرده، به خوبی می‌بندیم و به صورت برگ روی خمیر با چاقو طرح می اندازیم.

من شیرینی‌هام رو مهر زدم، ولی اصل مدل این شیرینی مدل برگ هست.

در سینی فر کمی با فاصله میچینیم و در فر از قبل گرم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم بعد از پخت بلافاصله شیرینی ها را در شربت قرار داده و بعد از ۱۰ دقیقه از داخل شربت برمی‌داریم.

با این مقدار مواد حدودا ۳۰ عدد ایشلیک خواهیم داشت. طعم و مزه این شیرینی مثل باقلوا ست ولی آماده کردنش خیلی راحت تر از باقلواست و کم شیرین تر از باقلوا به همین راحتی و به همین خوشمزگی. نوش جان