کیک لاته یه کیک خیلی خاص و متفاوت و فوق العاده خوشمزه ست. امیدوارم که درست کنید و ازش خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کیک لاته

برای کیک اسفنجی
  • 5 عدد تخم‌مرغ
  • 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی شکر(175 گرم)
  • 5 قاشق‌غذاخوری آب گرم
  • 1 پاکت بکینگ‌پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • 1 لیوان آرد (120 گرم)
برای کرم
  • 3 لیوان شیر (600 میلی)
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی نشاسته ‌ذرت (80 گرم)
  • 1 قاشق‌غذاخوری آرد
  • 1 لیوان به اندازه 2 سانت کمتر شکر (150 گرم)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • 3 پاکت نسکافه ساده
  • 200 میلی خامه مایع (یا خامه صبحانه)
گاناش سفید
  • 200 میلی خامه صبحانه
  • 180 گرم شکلات سفید
  • خامه را گرم کنید (نجوشد) شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود
  • فندق خرد شده
  • گاناش شکلاتی شیری برای خطوط روی آن (مقداری خامه صبحانه را گرم کنید و به همان مقدار یا کمتر شکلات اضافه کنید و هم بزنید)

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی


دستور پخت کیک لاته شکلاتی خاص و خوشمزه

طرز تهیه کیک لاته شکلاتی
زرده و سفیده های تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید.

سفیده‌ها را با شکر و یک پنس نمک 8 دقیقه با همزن‌برقی هم بزنید.

زرده‌ها را با آب گرم و 1 قاشق‌غذاخوری شکر هم بزنید. آرد، بکینگ‌پودر و وانیل را الک کرده به زرده‌ها اضافه کنید. مدت کوتاهی هم بزنید.

کمی از سفیده‌ها را برداشته به زرده‌ها اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

مخلوط زرده‌ها را روی سفیده‌ها ریخته با دقت بدون اینکه پف آن از بین برود به وسیله لیسک هم بزنید.

مواد را داخل قالبی که کیک قابل تقسیم شدن به 3 لایه شود بریزید. داخل فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. (با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید) بعد از خارج کردن از فر برگردانید و کنار بذارید خنک شود.

برای کرم، تمام مواد بجز خامه صبحانه را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. و روی اجاق تا وقتی که قوام بگیرد هم بزنید و بپزید. وقتی غلیظ شد از روی اجاق برداشته داخل ظرفی بریزید روی آنرا سلفون بکشید‌. (سلفون با سطح کرم در تماس باشد تا پوسته نبندد.)

کرم خنک شده را با همزن‌برقی هم بزنید. خامه صبحانه را اضافه کنید و و مجدد هم بزنید. خامه را از یخچال بردارید تا سرد باشد.

کیک را از قالب کمربندی خارج کرده به سه لایه برش دهید.

شیرنسکافه را حاضر می‌کنیم. نسکافه ساده را داخل شیر ولرم و شکر مخلوط کنید.

یک لایه از کیک را داخل قالب گذاشته ابتدا با شیرنسکافه خیس کنید سپس روی آن کرم بریزید. این کار را تکرار کنید سه لایه کیک و سه لایه کرم می‌شود.

درآخر گاناش سفید را روی آن بریزید. با گاناج سیاه روی آن خط بندازید و تزئین کنید.

کیک را داخل یخچال بذارید خنک شود. سپس بصورت مکعبی برش دهید. کناره‌های هر برش را با خرده‌های فندق بپوشانید.

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)