این شیرینی هل طعم علی و بافت نرمی داره. مناسب عید و مهمونی و دورهمی هستش. دستور پختش رو از یه سایت ایتالیایی برداشتم و کمی تغییرات دادم و درستش کردم و عالس شد و خالا اینجا دستورش رو براتون می نویسم. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه شیرینی هل

  • تخم مرغ متوسط 1 عدد (50 گرم)
  • وانیل یه ذره
  • پودر قند 75 گرم
  • آرد سفید 260 گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • کره یا مارگارین 50 گرم
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری
  • شیر هم دمای محیط 20 گرم
  • عسل 35 گرم

دستور پخت شیرینی هل

طرز تهیه شیرینی هل خوش عطر و خوشمزه و ساده

برای شروع ابتدا کره نرم شده در دمای محیط و پودر قند را در ظرفی ریخته با همزن برقی بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه و کاملا یکدست کنید.

سپس شیر و عسل را افزوده حدود 30 ثانیه بزنید.

در ادامه آرد سفید و پودر هل و بکینگ پودر را الک و در چند مرحله تا جایی اضافه کنید که خمیری لطیف بدست آورید.

اگر خمیر چسبناک بود، در نایلون پهن و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس خمیر را به ضخامت 3 میل بین دو نایلون پهن و کاتر دلخواه بزنید.

در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته اید با کمی فاصله بچینید.

در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.

بعد از ده دقیقه یه شیرینی دربیارید و با چاقو نصف کنید اگر داخلش پخته بود سریع از فر خارج کنید.

بعد از خنک شدن، شیرینی ها رو با شکلات تلخ آب شده تزئین کنید.

نکته: این شیرینی پف زیادی داره، اگر مایلید نقش مهر، بعد از پخت روی شیرینی بمونه باید هر بار قالب رو در آرد زده بتکانید و عمیق نقش بندازید.