ساده تر از شیرینی قیطونی نداریم. واقعا دستورش راحته و خیلی لذیذ و دلچسبه و گزینه ی خیلی خوبی برای پذیرایی واسه عصرونه در کنار چای هست.

مواد لازم برای تهیه شیرینی قیطونی با پیمانه لیوان فرانسوی

  • روغن صاف سه چهارم لیوان فرانسوی دسته دار
  • پودر قند یک لیوان فرانسوی دسته دار
  • آرد برنج نصف فرانسوی دسته دار
  • آرد سفید یک فرانسوی دسته دار
  • آرد نخودچی نصف فرانسوی دسته دار
  • هل کمی
  • وانیل کمی

دستور پخت شیرینی قیطونی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه شیرینی قیطونی با پیمانه لیوان فرانسوی

ابتدا پودر قند و روغن را با همزن برقی میزنیم تا سفید بشه و بعد هل و وانیل را به آن اضافه میکنیم بعد آرد برنج را به آن اضافه و با همزن دستی هم میزنیم.

بعد آرد نخودچی را اضافه کنید و باز هم میزنیم در آخر آرد سفید را اضافه میکنیم و کم کم هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه و یک خمیر نرم که به دست نچسبد به دست بیاد.

خمیر را یک ساعت استراحت میدهیم بعد گلوله هایی از گردو کوچک تر برداشته و در ظرفی که گلاب ریخته ایم میزنیم و بعد در پودر نارگیل وکاکائو که مخلوط شده میغلتانیم.

در سینی کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

نکته: اگر خمیر شل بود کمی به آن آرد اضافه کنید.

وقتی شیرینی کامل سرد شد آن ها را از روی سینی بردارید.

طرز تهیه شیرینی قیطونی با روغن جامد

مواد لازم

  • آرد برنج ۵۰ گرم
  • آرد نخودچی ۵۰ گرم
  • آرد قنادی ۱۵۰ گرم
  • روغن جامد یا قنادی ۱۳۰ گرم
  • خاک قند ۱۲۰ گرم
  • هل یا زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
  • گلاب به میزان لازم

پودر پسته، کنجد و پودر نارگیل به میزان لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا روغن نیمه جامد یا قنادی را به همراه خاک قند خوب می زنیم تا پوک و سفید بشه.

۲. وانیل را اضافه و مجدد هم می زنیم.

۳. مواد خشک شامل آرد قنادی و آرد برنج و آرد نخودچی و پودر زنجبیل را با هم مخلوط و طی چند مرحله الک کرده و به ترکیب روغن و خاک قند اضافه می کنیم.

۴. خمیر را در کیسه گذاشته و به مدت ۱ ساعت می گذاریم استراحت کند.

۵. خمیر ها را به اندازه مساوی تقسیم و گرد می کنیم. ابتدا در گلاب و سپس در کنجد یا پودر نارگیل می غلتونیم.

۶. شیرینی ها در فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم.