این شیرینی مدرن قهوه با شکلات تلخ طعم عالی و بافت کوکی مانند داره، اصلا خشک نیست فقط زیادی تو فر نگه ندارید، بعد از ده دقیقه یه دونه رو نصف کنید اگر وسطش پخته بود سریع از فر خارج کنید. با این کاتر، 42 شیرینی داشتم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مدرن قهوه با شکلات تلخ
- آرد برنج 105 گرم
- آرد سفید 70 گرم
- کره 50 گرم
- پودر قند 75 گرم
- قهوه فوری (نسکافه) 1 قاشق سوپ خوری
- آبجوش یک و یک چهارم قاشق چای خوری
- تخم مرغ متوسط 1 عدد (50 گرم)
- وانیل کمی
- شکلات شیری یا تلخ برای تزئین مقداری
دستور پخت شیرینی مدرن قهوه با شکلات تلخ
ابتدا قهوه فوری و آبجوش را مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
کره نرم شده در دمای محیط و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود.
تخم مرغ و وانیل و محلول قهوه را اضافه و کمی دیگر بزنید تا یکنواخت شود.
آرد برنج و آرد سفید را مخلوط و الک کرده، در چند مرحله، تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی بدست آورید.
خمیر را در نایلون پهن و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت، اگر خمیر چسبناک بود با احتیاط آرد سفید اضافه کنید.
سپس بین دو نایلون به ضخامت 3 میل پهن کرده کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
در فر گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.
بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزئین کنید. میتونید نصف شیرینی رو در شکلات آب شده فرو کنید.
من با کاتر دو تکه کاتر زدم و حفره شیرینی ها را با شکلات تلخ پر کردم.