‌شیرینی دنیش نرم و کرمدار نوعی شبرینی اتریشی هست و از خانواده شیرینی های لایه ای است. ترکیب کره، گردو و دارچین عطر و طعم دلچسبی در این شیرینی به وجود می آورد طرفدارهای زیادی دارد.


مواد لازم برای تهیه شیرینی دنیش کره ای

برای خمیر

  • ۳۰۰ گرم آرد نانوایی (نان فانتزی) (بیشتر از دو پیمانه)
  • ۲ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
  • ۴۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری) شکر
  • ۱ تخم مرغ
  • ۱۴۵ گرم (نصفپیمانه بعلاوه دو قاشق غذاخوری) شیر ولرم
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۲۰ گرم کره

برای بین لایه ها

  • ۱۰۰ گرم کره نرم

برای کرم

  • ۳ زرده تخم مرغ
  • ۳۳۰ گرم (یک و یک سوم پیمانه) شیر
  • وانیل
  • ۳۰ گرم (حدود سه قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت
  • ۷۰ گرم (کمی بیشتر از یک سوم پیمانه) شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری کره

دستور پخت شیرینی دنیش کره ای کرم دار فوق‌العاده خوشمزه

طرز تهیه شیرینی دنیش کره ای کرم دار فوق‌العاده خوشمزه
برای تهیه کرم، زرده ها، نشاسته ذرت و شکر رو با همزن دستی خوب هم بزنین و آرام آرام به شیر داغ که زیرش رو خاموش کردین اضافه کنید و مدام هم بزنین .

سپس حرارت رو روشن کنین و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنین و از صافی رد کنین یا با بلندر هم بزنید تا یکدست بشه.

روش سلفون بذارین تا حین سرد شدن پوسته نبندد.

برای تهیه خمیر، شیر، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید و روشو بپوشونین و بعد از ۱۰ دقیقه، تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنین.

بعد نصف مقدار آرد رو اضافه کنید و ورز بدین. بعد نمک رو اضافه کنید و بعد بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بشه که به دست میچسبه.

سپس کره رو اضافه کنین، ۱۵ دقیقه ورز بدین با دست یا با دستگاه ورز بدین تا خمیر کشسانی بشه.

روش رو بپوشونین تا ۱ ساعت استراحت کنه. بعد خمیر رو به ۹ قسمت تقسیم کرده و هرکدام رو نازک پهن کنین به طوری که بشکل بیضی.

بعد بین لایه ها به خوبی کره نرم بمالین و خمیر رو همونجور داخل سلفون بگذارید ۳۰ دقیقه یخچال بمونه.

سپس از یخچال دربیارین و سریع خمیر رو پهن کنین و ببرید و هر قسمت رو شکل بدین و روی سینی فر قرار بدین و روشون رو بپوشونین تا ۱۵ دقیقه استراحت کنن.

بعد روشون زرده بمالین و وسطشون کرم بریزین و در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه بپزین تا روش طلایی بشه

بعد از سرد شدن تزیین کنین و روشون شربت بمالین.