تو این مطلب براتون طرز پخت چیز کیک تنوری با بیسکویت پتی بور رو آماده کردم که همیشه از درست کردنش می ترسیدم، چون فکر می کردم خیلی سخته. اما با این دستور فوق العاده، از نظر من طعمش خیلی خیلی بهتر از چیز کیک یخچالیه، خیلی هم راحته. امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک تنوری با بیسکویت پتی بور
- بیسکوییت پتی بور ساده دو پیمانه و نیم
- کره ۲۰۰ گرم
- دارچین یک قاشق چایخوری
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
- شکر نصف لیوان
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل نوک قاشق چایخوری
دستور پخت چیز کیک تنوری با بیسکویت پتی بور بسیار خوشمزه و متفاوت
برای شروع ابتدا بیسکوییت ها رو خرد کرده و به همراه کره و دارچین داخل غذا ساز می ریزیم. سپس حسابی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
در ادامه مواد رو داخل قالب کمر بندی ریخته (حتما خارج قالب رو با فویل ضخیم بپوشانید) و حسابی با ته لیوان داخل قالب پهن می کنیم تا کل مواد به صورت یکدست داخل قالب پخش بشه.
سپس دیواره های قالب را نیز با مواد بپوشانید و اجازه بدین قالب نیم ساعت داخل فریزر بمونه تا مواد خودش رو بگیره.
حالا نوبت درست کردن مواد پنیریه. برای این کار پنیر و خامه و شکر و وانیل را مخلوط کرده با همزن بزنید تا یکدست بشه.
بعد تخم مرغ ها رو اضافه کرده مخلوط کنید. مراقب باشید نباید مواد رو زیاد هم بزنید. همین قدر که یکدست شد کافیه، در غیر این صورت موقع پخت روی کیک ترک می خوره که البته از ارزش های این چیز کیک نتوری خوشمزه اصلا کم نمیشه!
سپس مواد را روی پایه بیسکوییتی ریخته، قالب رو داخل یه ظرف بزرگتر که تا نیمه از آب داغ پر کردین بگذارید و در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزید.
با توجه به دمای فرهای مختلف ممکنه بیشتر طول بکشه.
نکته: نشانهی پخته شدن چیز کیک طلایی شدن روی چیز کیک هست.
وقتی پخت، فر را خاموش کرده و زمان بدید تا نیم ساعت داخل فر بمونه. بعد از فر خارج کنید و بعد از خارج کردن از فر یکی دو ساعت زمان بدید تا چیز کیک تنوری ما روی کانتر بمونه تا خنک بشه و بعد منتقل کنید داخل یخچال تا ۲۴ ساعت بمونه. در نهایت برش بزنید و نوش جان کنید.
طرز تهیه چیز کیک تنوری با بیسکویت ساقه طلایی
این مینی چیزکیکها خیلی خوشمزه و سبک هستن و اصلا اون سنگینی چیزکیک رو ندارن. میتونید با انواع میوهها، ژلهها وکرمها مثل نوتلا، لوتوس، … سرو کنید.
چون کوچولو و پرسی هم هستن برای پذیرایی عصرونه گزینه خیلی قشنگ و مناسبی هستن
مواد لازم
- بیسکویت دایجستیو ۱۵۰ گرم
- کره آب شده ۶۰ گرم ( یک چهارم پیمانه)
- دارچین (قابل حذف شدن هست ولی طعم متفاوتی ایجاد میکنه) یک دوم قاشق چای خوری
- پنیر خامهای ۳۰۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم ( یک دوم پیمانه)
- تخممرغ ۲ عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- اب لیمو تازه ۱ قاشق چای خوری
- آرد یک قاشق چای خوری + یک دوم قاشق چای خوری
- خامه صبحانه ۱۸۵ گرم
مقدمات
۱. همه مواد رو از حداقل یک ربع قبل در دمای آشپزخانه قرار بدید.
۲. داخل قالب مافین ۱۲ تایی کاغذ مخصوص با سایز مناسب قالب بذارید.
۳. بیسکویت رو بهصورت یکدست پودر کنید.
طرز تهیه
۱. همه مواد کراست رو داخل کاسه مناسب مخلوط کرده و با قاشق خوب هم بزنید.
۲. مواد کراست رو بین ۱۲ مافین تقسیم کنید و بعد به وسیله یه جسم مناسب خوب فشرده بکنید. (من از ته نمکدون استفاده کردم.)
۴. حالا پنیر خامهای رو داخل کاسه مناسب با همزن برقی برنید تا صاف و یکدست بشه.
۵. حالا شکر رو اضافه بکنید و دوباره هم بزنید.
۶. تخممرغ اول رو اضافه کنید یک دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه بکنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشن. (در حد یکی دو دقیقه)
۷. وانیل، آب لیمو و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید.
۸. در نهایت خامه رو اضافه کرده و دوباره با همزن برقی بزنید.
۹. مایع رو روی کراست ها میریزیم، داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه.
- نکته مهم اینه که حتما بک شب داخل یخچال استراحت بدید و بعد سرو کنید.
- برای تزئین چیزکیک من از بریلو استفاده کردم ولی از انواع کرمها مانند لوتوس، نوتلا،… هم میتونید استفاده کنید.
- کاغذی که داخل قالب استفاده میکنید اکه بزرگ باشه ۱۲ تا درمیاد اگه کوچیک باشه بیشتر میشه.
طرز تهیه چیز کیک تنوری با پایه کیک
این چیزکیک بی نظیره و با همه متفاوت هست حتما درستش کنید عالیه!
مواد لازم خمیر خشک
- روغن جامد۵۰ ۱۵۰گرم
- آرد ۳۰۰ گرم
- شیر ۵۰ گرم
- پودر قند ۷۰ گرم
- تخم مرغ درشت ۱ عدد
- بستنی ۵۰ گرم
- وانیل نوک قاشق
طرز تهیه
روغن و آرد رو مخلوط کنید تا حالت خرده نان شود در ظرفی جدا مابقی مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و با هم ترکیب کنید تا یکدست شود بمدت دو ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود. سپس بیرون بیاورید و مجدد کمی ورز دهید تا خمیر نرم شود. پس به اندازه قالب پهن کنید و با کاتر برش بزنید داخل قالب بزارید.
مواد لازم چیزکیک تنوری
کارگاهی 7 عدد خونگی 1 عدد چیزکیک میده
- تخم مرغ 18عدد (خونگی 3 عدد)
- شکر 1100 گرم (خونگی 160 گرم)
- شربت بار 200 گرم (خونگی 30 گرم)
- پنیر 1600 گرم (خونگی 230 گرم)
- خامه فرم گرفته قنادی 800 گرم (خونگی 120 گرم)
- پودر نشاسته 660 گرم (خونگی 85 گرم)
طرز تهیه
تخم مرغ رو به همراه شکر حدود هفت دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد از هفت دقیقه مابین هم زدن شربت بار رو اضافه کنید. یکدست شد خامه رو به همراه پنیر خامهای اضافه کنید و مجدد هم بزنید مابینش دور گیری کنید تا مواد یکدست بشه. پودر نشاسته رو اضافه کنید مجدد هم بزنید کره رو اضافه کنید بعد از یکدست شدن داخل قالب که خمیر پهن کردید بریزید و در فر 200 درجه حدود 1 الی یک ساعت و ده دقیقه پخت کنید. نوش جان
نکته ها
- مواظب باشید مواد رو بیش از حد داخل قالب نریزید چون امکانش هست موقع پخت روی اون ترک بخوره و حالت بدی پیدا کنه.
- زمان پخت بستگی به فر شما داره اگه حرارت فرتون تند بود زمان کمتری نیاز دارید در غیر این صورت چیز کیک شما هم رنگش تیره تر و هم بافتش صفتر میشه.
- فیلینگ سلیقه ای هست. شما می تونید شکلات صبحانه یا ویوافیل، کرم شکلات، کرم پرتقال یا تمشک پایپ کنید.