شیرینی چیپسی یه شیرینی فوق العاده خوشمزه و خوش عطر با یه رسپی بی نظیر براتون آوردم که امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی چیپسی
- روغن صاف پنجاه 3 کیلو کارگاهی (300 گرم خانگی)
- آرد 3/5 سه کیلو و نیم کارگاهی (350 گرم خانگی)
- نارگیل 2 کیلو کارگاهی (200 گرم خانگی)
- تخم مرغ 25 عدد کارگاهی (یا دو عدد تخم مرغ درشت یا سه عدد تخم مرغ ریز خانگی)
- شکر ساییده 2/5 کیلو کارگاهی (250 گرم خانگی)
- زعفران به مقدار لازم
- اسانس نارگیل یا به سلیقه 2 دری کارگاهی (1/3 قاشق مرباخوری خانگی)
- وانیل 1 قاشق غذاخوری کارگاهی (1/2 مرباخوری خانگی)
طرز تهیه شیرینی چیپسی
روغن رو به همراه آرد با سری پنج با دنده دو بزنید تا کرمی و کاملآ پوک بشه. ما بین هم زدن با پاک کن زیر مواد رو در بیارید و به همزدن ادامه بدید.
در ظرفی تخم مرغ رو به همراه گلاب و شکر ساییده و زعفران رو با هم مخلوط کنید. مواد آرد شما که آماده شد پودر نارگیل رو اضافه کنید و مجدداً دو دقیقه دیگه هم بزنید و باز ما بین هم زدن ته مواد رو در بیارید تا مواد کاملآ یکدست بشه.
مواد آرد رو با مواد تخم مرغ مخلوط کنید و به صورتی که گفتم مخلوط کنید و داخل قیف بریزید و پایپ کنید یا به صورتی که گفتم انجام بدید یا اگه نتونستید با دست روی شیرینی ها شکلات چیپسی بریزید در فر از قبل گرم شده در دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت ده الی دوازده دقیقه پخت کنید. زمان پخت بستگی به فر شما داره. نوش جان
نکته های مهم پخت شیرینی چیپسی
- اگه دوست داشتید شیرینی شما شکلاتی بشه برای کارگاهی 300 گرم و برای خانگی 30 گرم از آرد کم کنید و بجای اون پودر کاکائو الک شده بریزید.
- روغن و آرد باید پوک پوک بشه.
- زمانیکه که مواد آرد و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنید لطفاً سعی کنید بیش از حد هم نزنید و اگه با دست به صورت ضبدری و دورانی هم بزنید عالی میشه ما بین مخلوط شدن سی ثانیه به اون استراحت بدید و مجدد شروع به هم زدن کنید و تمام.