شیرینی با آرد ذرت یه شیرینی فوق العاده خوشمزه رو بسیار ترد و لطیفه و تو دهن آب میشه! پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی آرد ذرت
- کره یا روغن تمام جامد ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۴۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ذرت ۷۰ گرم
- آرد سفید قنادی ۱۷۵ گرم
- پودر قند ۷۵ گرم
- وانیل ۵ گرم (اگر وانیل مایع بود ۱ قاشق چای خوری)
طرز تهیه شیرینی با آرد ذرت
در ابتدا کره یا روغن جامد رو با پودر قند الک شده مخلوط کنید، در ابتدا با لیسک مخلوط کنید تا پودر قند به اطراف پخش نشه و سپس روغن مایع رو بهش اضافه کنید و با همزن در حدی که سفید و پوک و سبک بشه هم بزنید.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد ذرت رو الک و اضافه کنید و در ابتدا با لیسک سپس با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر آرد سفید قنادی که الک شده رو کم کم به مخلوط اضافه کنید.
آرد سفید ممکنه همش استفاده نشه، پس تا اونجایی آرد اضافه کنید که یک خمیر نرم و لطیفی که به دست نمیچسبه بدست بیاد.
اگر آرد زیادی به خورد خمیر بدین، خمیر خشک و سفت میشه و اگر از دستتون در رفت و آرد زیادی به خمیر اضافه کردین اصلا نگران نباشید.
میتونید از همون کره یا روغن جامدی که استفاده کردین در حد ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری اضافه کنید و خمیر رو جمع کنید. دقت کنید که روغن زیادی هم به خورد خمیر ندین که خمیر به روغن بیوفته.
همین که خمیر نرم و لطیفی باشه و به دست نچسبه کافیه. حالا نصف خمیر رو بردارید و بین دو تا نایلون بذارید و با وردنه بازش کنید و کاتر بزنید.
از هر کاتری دوست دارید میتونید استفاده کنید. این خمیر رو به هیچ عنوان به حالت گلوله در نیارین چون به علت اینکه آرد ذرت داره سنگین هست و بعد از پخت وسط خمیر کمی خیسی و نپختگی به جای میمونه.
پس به حالت تخت کاتر بزنید. وقتی کاتر زدی با کمی فاصله توی سینی فر بچین و رومال مخلوط (یک عدد زرده تخم مرغ و کمی وانیل) بزنید و روش رو کنجد بپاشید و بذارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی شیرینی و کفش کمی رنگ بگیره. برای من ۱۸ دقیقه طول کشید، این شیرینی خیلی خوشمزست و پیشنهاد می کنم حتما واسه عید درستش کن و نوش جونتون باشه.