شیرینی آلمانی تــــرد و بــــــازاری؛ قطعا یکی از بهترین و ترد ترین رسپی های شیرینی آلمانی که تا حالا پختم همینه. این دستور پخت شیرینی آلمانی دقیقا دستوریه که برای قنادی ها استفاده میشه.

از لحاظ تردی و طعم، عالی بود. با این کاتر 39 جفت شیرینی آلمانی داشتم. یعنی 78 دونه شیرینی قبل از جفت کردن با مربا. میتونید بجای روغن صاف قنادی، به همون مقدار از کره دوغ گرفته استفاده کنید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی آلمانی با روغن جامد

  • آرد سفید 300 گرم
  • روغن صاف قنادی 170 گرم
  • پودر قند 60 گرم
  • تخم مرغ متوسط 1 عدد
  • عسل 20 گرم
  • شیرخشک 10 گرم (نیدو یا شیرخشک قنادی)
  • وانیل کمی
  • مربای سیب 20 گرم (یا مارمالاد طعم دلخواه مقداری)
  • گردو، بادام، شکلات و.. جهت تزئین
  • می تونید چند قطره رنگ ژله ای زرد زعفرانی به خمیر اضافه کنید

دستور پخت شیرینی آلمانی بازاری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی آلمانی با روغن جامد

برای شروع ابتدا آرد سفید و پودر قند و شیرخشک و وانیل (را الک کرده) و به همراه روغن صاف در ظرفی ریخته با همزن برقی چند دقیقه بزنید (بهتره اول با قاشق مخلوط کنید تا به اطراف پاشیده نشه، بعد با همزن برقی بزنید)

آموزش شیرینی المانی

تخم مرغ و عسل را با هم مخلوط و به ظرف خمیر اضافه و با همزن برقی دوباره خوب بزنید.

شیرینی آلمانی بازاری
سپس خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده گذاشته با کمی ورز دادن، یکنواخت کنید. (چون آبخور آردها متفاوت هستش اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد با احتیاط اضافه کنید)

طرز پخت شیرینی آلمانی
خمیر را بین دو نایلون یا کاغذ روغنی به ضخامت 5 میل باز و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر بچینید.(من خمیر رو به قطر 3 میل پهن کردم و وسط نیمی از خمیرهای کاتر خورده را با لوله خودکار درآوردم)

دستور تهیه شیرینی آلمانی خانگی
در فر گرم شده با دمای 170 درجه حدود 10 (تا 15) دقیقه بپزید.

طرز تهیه تصویری شیرینی آلمانی
سپس بین شیرینی ها مارمالاد دلخواه زده و تزئین کنید.

آموزش پخت شیرینی آلمانی با عکس