شیرینی آلمانی تــــرد و بــــــازاری؛ قطعا یکی از بهترین و ترد ترین رسپی های شیرینی آلمانی که تا حالا پختم همینه. این دستور پخت شیرینی آلمانی دقیقا دستوریه که برای قنادی ها استفاده میشه.
از لحاظ تردی و طعم، عالی بود. با این کاتر 39 جفت شیرینی آلمانی داشتم. یعنی 78 دونه شیرینی قبل از جفت کردن با مربا. میتونید بجای روغن صاف قنادی، به همون مقدار از کره دوغ گرفته استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی آلمانی با روغن جامد
- آرد سفید 300 گرم
- روغن صاف قنادی 170 گرم
- پودر قند 60 گرم
- تخم مرغ متوسط 1 عدد
- عسل 20 گرم
- شیرخشک 10 گرم (نیدو یا شیرخشک قنادی)
- وانیل کمی
- مربای سیب 20 گرم (یا مارمالاد طعم دلخواه مقداری)
- گردو، بادام، شکلات و.. جهت تزئین
- می تونید چند قطره رنگ ژله ای زرد زعفرانی به خمیر اضافه کنید
دستور پخت شیرینی آلمانی بازاری خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا آرد سفید و پودر قند و شیرخشک و وانیل (را الک کرده) و به همراه روغن صاف در ظرفی ریخته با همزن برقی چند دقیقه بزنید (بهتره اول با قاشق مخلوط کنید تا به اطراف پاشیده نشه، بعد با همزن برقی بزنید)
تخم مرغ و عسل را با هم مخلوط و به ظرف خمیر اضافه و با همزن برقی دوباره خوب بزنید.
سپس خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده گذاشته با کمی ورز دادن، یکنواخت کنید. (چون آبخور آردها متفاوت هستش اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد با احتیاط اضافه کنید)
خمیر را بین دو نایلون یا کاغذ روغنی به ضخامت 5 میل باز و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر بچینید.(من خمیر رو به قطر 3 میل پهن کردم و وسط نیمی از خمیرهای کاتر خورده را با لوله خودکار درآوردم)
در فر گرم شده با دمای 170 درجه حدود 10 (تا 15) دقیقه بپزید.