شیرینی الجزایری یه شیرینی خوشمزه و خفن! حتما بذاریدش توی لیست شیرینیای مخصوصتون عاشقش میشین! این شیرینی فقط با بادام درست میشه اما چون بادام گرونه از نارگیل و بادام زمینی استفاده می‌کنیم که مقرون به صرفه تر باشه.

مواد لازم برای تهیه شیرینی الجزایری

مواد لازم برای خمیر:

  • آرد 250 گرم
  • کره ذوب شده 70 گرم
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • آب + گلاب به میزان لازم
  • کمی نمک

مواد میانی:

  • 250 گرم بادام زمینی آسیاب شده
  • 40 گرم پودر نارگیل
  • 60 ​​گرم شکر دانه ریز
  • کمی پوست لیمو و1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 2 عدد تخم مرغ کامل و1 زرده تخم مرغ
  • مقداری بادام و مروارید نقره ای خوراکی برای تزیین
  • گلاب یا عسل به میزان لازم

دستور پخت شیرینی الجزایری

طرز تهیه شیرینی الجزایری

1. برای شروع ابتدا آرد رو الک کنید.

2. نمک، شکر، وانیل و کره ذوب شده یا مارگارین رو بهش اضافه و با هم مخلوط کنید.

3. آب یا گلاب رو کم کم بهش اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی که به دست نچسبه حاصل بشه.

4. سپس روشو با فویل بپوشونید و بزارید توی یخچال تا یکم استراحت کنه.

5. بادام زمینی و پودر نارگیل و پوست لیمو و وانیل رو با هم مخلوط کنید.

6. بیکینگ پودر و کره ذوب شده رو به مخلوط قبلی اضافه کنید.

7. مواد رو خوب مخلوط کنید و تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید هم بزنید تا یه مخلوط نرم و چسبناک بدست بیاد.

8. سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو روش بزارید و به دو قسمت تقسیمش کنید.

9. یکی از خمیر ها رو به کمک نشاسته و با وردنه به آرامی پهن کنید.

10. سپس یکی از خمیر ها رو با وردنه به آرامی پهن کنید. با کاتر مورد نظر برش بزنید.

11. از مواد میانی 50 گرم برداشته و گرد کنید و وسط خمیر ها قرار بدید. سپس خمیر رو مانند کاسه جمع کنید.

12. سپس با درب بطری تزئینش کنید و وسطش یه بادام زمینی بزارید.

13. توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدودا 15 تا 20 دقیقه بزارید تا روش طلایی بشه.

14. از فر درش که آوردید روش رو با عسل یا گلاب مرطوب کنید.

نوش جان