دسر ردولوت یه دسر شیک و مجلسی و خوشمزه. اگه یک بار امتحان کنید، طرفدارش میشید و میره تو لیست دسرهای محبوبتون از بس که خوشمزه ست.
مواد لازم برای تهیه دسر ردولوت
برای کرم
- شیر ۱ لیتر
- آرد ۲ فنجان قهوه خوری ترک (هر فنجان ۹۰ میلی لیتر است، فنجان اول سر پر و فنجان دوم به اندازه یک بند انگشت خالی)
- شکر ۱ لیوان (سایز ۲۰۰ میلی لیتری)
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل شکری ترکی ۱ پاکت یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر خامه شانتی یا دریم ویپ ۱ بسته (لوازم قنادی تهیه کنید)
برای کیک
- سایز قالب ۲۰×۲۵
- آرد سفید قنادی ۱ و نیم لیوان حتما به همراه پودر کاکائو الک شود (سایز لیوان ۲۰۰ میلی لیتر)
- پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک یک پنس
- وانیل شکری ترکی ۱ پاکت یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
- کره آب شده ۵۵ گرم
- شکر ۱ لیوان سرخالی (یک بند انگشت کمتر از یک لیوان)
- تخم مرغ ۱ عدد هم دمای محیط
- روغن نصف لیوان
- شیر نصف لیوان (هم دمای محیط)
- رنگ مجاز خوراکی قرمز به مقدار لازم
روش تهیه دسر ردولوت خوشمزه و شیک و مجلسی
برای تهیه خامه همه مواد رو به غیر از پودر خامه درون ظرفی ریخته هم زده و روی اجاق قرار میدیم.
با شعله متوسط مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه. ظرف رو از روی اجاق برداشته و اجازه میدیم مواد خنک بشه.
سپس پودر خامه رو اضافه کرده و با سرعت تند همزن بمدت ۲ دقیقه میزنیم. مواد رو سلفون کشیده و در یخچال قرار میدیم.
برای تهیه کیک روغن، شیر، وانیل، شکر رو در ظرف ریخته هم زده، کره و تخم مرغ رو اضافه کرده هم میزنیم. آرد، بیکینگ پودر، کاکائو و نمک رو با هم مخلوط کرده کم کم و به تدریج اضافه کرده با دور کند همزن و یا با لیسک هم میزنیم.
در پایان رنگ خوراکی پودری یا ژله ای رو اضافه کرده، در قالب کاغذ روغنی قرار داده مواد کیک رو در اون ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزه (مدت پخت بستگی به فر دارد).
کیک رو بعد از پختن با غذاساز پودر کرده درون ظرف سرو ریخته و ظرف رو به صورت لایه لایه از کیک و کرم پر می کنیم. در نهایت به دلخواه با ژله بریلو و توت فرنگی یا ترافل تزیین میکنیم.
نوش جان