شوید باقلا با مرغ ریش ریش یک غذای راحت و خوشمزه هستش که از خوردنش سیر نمیشی! عطر و طعم این غذا عالیه ترکیب زعفران و شوید و زیره سبز فوقالعاده است! پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. این غذا رو می تونید برای نذری هاتون هم درست کنید چون هم کم هزینه است هم خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه شوید باقالی پلو با مرغ ریش ریش شده
- برنج ۳ پیمانه
- سینه مرغ ۲ عدد
- باقالا ۱/۵پیمانه
- شوید تازه خردشده یک پیمانه
- هویج یک عدد
- پیاز یک عدد
- سیر ۲ تا ۳ حبه
- فلفل دلمه نصف
- زعفران دم کرده غلیظ
- زیره سبز ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- ادویه نمک و فلفل
- روغن روی برنج به مقدار لازم
دستور پخت طرز تهیه شوید باقالی پلو با مرغ ریش شده
نسبت برنج به باقالا باید دو به یک باشه یعنی دو پیمانه برنج یک پیمانه باقالا.
برای باقالا پلو از شوید تازه استفاده کنید اگر نبود از شوید خشک هم می تونید استفاده کنید.
باقالا را با مقداری آب بذارید بپزه وقتی جوش اومدحتماً کف روش رو بگیرید حدود ده دقیقه کاملا پخته میشه بعد آبکش کنید.
برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنید.
سینه مرغ رو با هویج ،فلفل دلمه، پیاز، سیر و مقداری آب بزارید دو ساعت پخته بشه.
سپس نمک، فلفل و مقداری زعفران بریزید بذارید نیم ساعت دیگه مرغ پخته و مزه دار بشه. بعد سینه مرغ را از آب مرغ خارج کنید و ریش ریش کنید شوید تازه را هم خرد کنید آب برنج رو بزارید جوش بیاد نمک را اضافه کنید برنج رو بریزید وقتی برنج از کناره های ظرف بالا آمد آبکش کنید.
کمی روغن داخل قابلمه بریزید به دلخواه کمی کنجد بریزید. (برای تزئین ته دیگ) سیب زمینی رو روش بگذارید.
حالا نیمی ازبرنج آبکش شده، باقالی پخته شده، مرغ ریش شده، زعفران دم کرده و کمی زیره سبز و شوید خرد شده را بریزید.
دوباره مراحل و به همین ترتیب تکرار کنید و بگذارید برنج دم بکشه وقتی دم کشید روش روغن بریزید و مخلوط کنید بکشید و نوش جان کنید محشره.