بدون فر با بیسکویت پتی بور و بدون خامه یه رولت شیک و خوشمزه درست کنید. رولت خوشمزه و لطیف با میوه ها رنگ رنگی. این روش تهیه رولت یخچالی شکلاتی رو هیچ جا نمیبینی از من گفتن.
مواد لازم برای تهیه رولت یخچالی شکلاتی با بیسکویت پتی بور
- 300 گرم بیسکویت بیسکویت پتی بور کاکائویی (دو بسته)
- 2 عدد موز
- 250 گرم پنیر خامه ای
- 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی (یا خامه صبحانه)
- 2 قاشق غذاخوری شیر عسلی
- وانیل (اختیاری )
- 5 تا 6 عدد توت فرنگی خرد شده
- 2 عدد کیوی خرد شده (به دلخواه)
- 4 عدد نارنگی (به دلخواه)
طرز تهيه رولت شکلاتی یخچالی با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا بیسکویت بیسکویت پتی بور کاکائویی رو پودر کنید و موز ها رو هم در مخلوط کن بریزید و کمی شیر یا آب اضافه کنید و بزنید تا به شکل پوره در بیاد. سپس حمیر رو از مخلوط کن خارج کنید.
در ادامه پنیر خامه ای، ماست یونانی (یا خامه صبحانه) و شیرعسلی را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
خمیر به دست آمده را ما بين دو کاغذ روغنی باز کنید و اطراف رو مرتب کنید تا به شکل چهار گوش و مستطیل در بیاد.
سپس کرم را روی خمیر باز شده بمالید و میوه های خرد شده رو روش بریزید و با همون کاغذ روغنی به آرومی رول کنید و حدود 1 تا 2 ساعت بذارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره و سفت بشه و بعد به دلخواه برش بزنید.
همچنین به دلخواه میتونید با گاناش تزئین کنید. پیشنهاد می کنم این رولت رو حتما درست کنید.
طرز تهیه رولت یخچالی شکلاتی با بیسکویت پتی بور با خامه
مواد لازم
- پودر نارگیل 1 پیمانه
- خامه 1بسته (200گرم)
- پودر قند 2 قاشق غذاخوری
- این مواد را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
مواد لازم برای رولت
- خامه صبحانه 200 گرم
- شیر 1/2 پیمانه
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- بیسکویت پتی بور 3 بسته
- شکلات تخته ای 160 گرم
طرز تهیه
بیسکویت ها را با دست خرد کنید طوریکه ریز باشد.
خامه و شیر و پودر کاکائو میریزیم خوب هم میزنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم وقتی از اطراف حباب ریز زد خاموش میکنیم و شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات حل شود سپس این مواد را به بیسکویت ها اضافه میکنیم و هم میزنیم، مخلوط باید سفت باشد.
سپس یک کیسه فریز را باز میکنیم مخلوط را روی آن میریزیم و یک کیسه فریز را روی آن میگذاریم با وردنه مواد را صاف میکنیم تا به شکل یک مستطیل شود.
مخلوط نارگیلی را به صورت یکدست روی خمیرمان پخش میکنیم و رول میکنیم و پلاستیک را دور لول پیچیده و به مدت دو ساعت داخل یخچال میگذاریم. سپس خارج کرده با شکلات آب شده کاور میکنیم.
- قبل از بستن شکلات آب شده از خلال بادوم یا پسته برای تزیین روی رولت استفاده کنید.
- پودر نارگیل جایگزین ندارد.
- برای روکش شکلاتی میتوانیم از 160گرم شکلات که با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع بنماری شده استفاده کنیم.