پیشنهادم یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای روزگاره! رولت تیرامیسو، هرچقد از طعم و قیافه جذابش بگم کمه و مهم‌ترین مزیتش اسون‌ بودنشه که به راحتی میتونید یه دسر و رولت خوشمزه و شیک خونگی داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه رولت تیرامیسو یخچالی

  • لیدی فینگر سی عدد
  • اب جوش یک دوم پیمانه
  • پودر نسکافه دو قاشق غذاخوری (از پودر کاپاچینو اماده یا حتی قهوه دم شده هم میتونید استفاده بکنید.)
  • پنیر ماسکارپونه ۵۰۰ گرم
  • خامه قنادی ۴۰۰ گرم
  • وانیل شکری یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری

دستور تهیه رولت تیرامیسو یخچالی خوشمزه

طرز تهیه رولت تیرامیسو یخچالی

نکته مهم: به خاطر اینکه خامه من شیرین نبود از حدود صد بیست گرم پودر قند داخل موادم استفاده کردم، نصف داخل خامه و نصف داخل پنیر ، ولی تو ایران چون خامه‌ها شیرین هستند در صورت تمایل فقط از سه الی چهار قاشق پودر قند برای پنیر استفاده کنید ولی کاملا ذایقه‌ای هست و میتونید کلا حذف کنید.

۱. پودر قهوه و آب جوش رو مخلوط کنید و کنار بزارید تا خنک بشه.

۲. خامه قنادی رو با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیره( خامه من شیرین نبود به خاطر همین بهش پودرقند اضافه کردم).

۳. پنیر ، وانیل و شکر رو با قاشق خوب هم بزنید و بعد با همزن برقی یه دور بزنید تا یکدست بشه.

۴. حالا خامه و پنیر رو اول با همزن و بعد با لیسک خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.

۵. روی سطح کار کاغذ روغنی بکشید و سه ردیف ده تایی لیدی فینگر رو بعد از اینکه داخل محلول قهوه زدین روی کاغذ کنار هم بچینید. (در حد دو ثانیه داخل محلول نگه دارید بیشتر بمونه از هم میپاشه.)

۶. مقداری از مواد پنیری رو برای روی کار بردارید (بذارید داخل یخچال) و مابقی رو روی بیسکوئیت ها یک لایه بکشید و روی اون پودر کاکائو بپاشید.

۷. از یک سمت کاغذ رو بلند کنید و شروع به رول کردن کنید( از کاغذ برای رول کردن استفاده کنید و اگه لیدی فینگرها تکون خوردن نگران نباشید دوباره مرتبشون بکنید).

۸. دو طرف رولت رو خوب سفت کنید و سه ساعت با همون کاغذ روغنی داخل یخچال قرار بدید.

۹. حالا از یخچال بیرون اورده و با بقیه مواد پوشش بدید و بعد تزئینش کنید.


روش دوم

طرز تهیه رولت تیرامیسو

یه ایده ی فوق العاده جذاااب و هوس برانگیز که خیلی راحت و سریع آماده میشه و گزینه عالی برای مهمونی هاتون میتونه باشه.

مواد لازم

  • 24 عدد بيسکوئيت لیدی فینگر
  • قهوه ی سرد شده

برای کرم

  • 250 گرم پنیر ماسکارپونه (سرد)
  • 400 گرم خامه قنادی فرم گرفته (سرد)
  • 1 قاشق غذاخوری پودرقند (ذائقه ای)
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا نوک قاشق چای خوری وانیل

برای مغزی

  • نوتلا یا شکلات صبحانه
  • تمشک یا هر میوه دلخواه

طرز تهیه:

روی یه سینی یا سطح کار یه نایلون ضخیم و بلند پهن می کنیم. بیسکوییت ها رو داخل قهوه زده و به صورت دو ردیف 12 تایی می چینیم. بلندی نایلون رو روی بيسکوئيت ها گرفته و کیپ می کنیم تا بيسکوئيت ها خشک نشن.

پنیر خامه ای و پودرقند و خامه فرم گرفته رو با دورتند همزن زده تا فرم بگیره، عصاره وانیل رو هم بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. کرم رو روی بيسکوئيت ها آروم پهن کرده و سطحش رو صاف می کنیم. نوتلا یا شکلات صبحانه که در دمای محیط نرم شده رو داخل قیف ریخته وسط کرم یه لایه نوتلا زده و تمشک می چینیم.

به کمک نایلون از دو طرف تیرامیسو رو جمع کرده و با همون نایلون یا سلفون تیرامیسو رو کاملا می پوشونیم و برای حداقل 3 تا 4 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. سپس با خامه فرم گرفته تزئین کرده و روی اون پودرکاکائو الک می کنیم و با همان میوه ای که داخل مغزی ازش استفاده کردیم تزئین می کنیم. نوش جان