بریم یه غذای خوشمزه و مجلسی درست کنیم به اسم تارت پیاز! داخل مواد میانی تارت پیاز میتونید از ژامبون، اسفناج هویج کلم بروکلی و هرنوع سبزیجات دیگه ای استفاده کنید. ژامبونم خیلی خوشمزش میکنه!


مواد لازم برای تهیه تارت پیاز

  • آرد٢٢٠ گرم
  • کره صد گرم
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آب سرد ۴ ق غ
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ ٣ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • پنیر پیتزا ۱ پیمانه
  • ساقه پیازچه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر دو حبه
  • شیر نصف پیمانه
  • زردچوبه نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
  • پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
  • آویشن ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • کره یا روغن زیتون به میزان لازم

دستور پخت تارت پیاز خوشمزه با طعم متفاوت

طرز تهیه تارت پیاز

برای تهیه کراست یا پایه تارت، آرد و نمک رو مخلوط کنید.

کره کاملا سرد رو خرد کرده و به قطعات کوچکترتقسیم کنید و بعدبه آردونمک اضافه کنید

با نوک انگشتان دست کره و آرد رو هم مخلوط کنیدتا کره به خورد آرد رفته و کاملا مخلوط شود. خمیر رو ورز ندید.

بعد از این که مخلوط حالتی شبیه به خرده نان پیدا کرد.

۴ یا ۵ ق آب سرد رو به مخلوط کره و  آرد اضافه کنیدکمی هم بزنید و مخلوط کنید تا زمانی که حالت خمیری پیداکندوبه شکل خمیر دربیاید.

خمیر رو جمع کرده وداخل سلفون بپیچید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.

تمامی این مراحل آماده سازی خمیر رو میتونید در غذاساز تهیه کنید.

بعد از استراحت خمیر، آن را از یخچال خارج کنید. روی میزکار را کمی آرد پاشی کنید و خمیر رو روی سطح کار منتقل کنید.

در همین حین را نیز بادمای ١٨٠درجه درجه روشن کنید تا گرم شود. با وردنه خمیر رو باز کنید.

خمیر رو گرد پهن کنید دور وردنه رول کنید بعد روی قالب منتقل کنید تمام سطح قالب با خمیربپوشانید.

بهتره کف قالب کاغذ بیندازید. اضافه های خمیرو جدا کنید. روی سطح خمیرسوراخ هایی ایجاد کنید. روی خمیر یک برگ کاغذ روغنی بیندازید و روش روب ا لوبیا یا نخود پرکنید.

حالا قالب‌ رو در فرکه ده دقیقه قبل با دمای ١٨٠درجه گرم کرده اید بذارید. یک ربع تا۲۰ دقیقه زمان دهید تا خمیر بپزد.

برای تهیه مواد میانی

در تابه ای روغن زیتون یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده رو اصافه کنید و تفت دهید.

بعد که پیاز کمی نرم و سرخ شد، قارچ های خردشده رو اضافه کنید.

بذارید با حرارت بالا کمی سرخ شود. سیر رنده شده رو اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. ادویه ها رو بریزید و از حرارت بردارید.

در ظرفی تخم مرغ هاروهم بزنید. پیازچه خردشده روبهش اضافه کنید. هم بزنید و مخلوط کنید. شیر رو اضافه کنید.

در پایان پنیر پیتزا رو داخل مواد بریزید و مخلوط کنید. دراین مرحله میتوانید مخلوط قارچ را نیزبه مواد تخم مرغی اضافه کنید و یاجدا روی خمیرتارت بریزید.

مراقب پخت خمیر تارت باشید! خمیر که دیگر حالا کاملا پخته رو از فر خارج کنید. مواد میانی روروش بریزید و به فر منتقل‌ کنید. نیم ساعت تا ۴۰ مین زمان بدید تا بپزه.

داخل مواد میانی میتونید از ژامبون، اسفناج هویج کلم بروکلی و هرنوع سبزیجات دیگه ای استفاده کنید. ژامبونم خیلی خوشمزش میکنه.