این رولت مرغ چرخ کرده یه غذای مدرن و شیک و خیلی خیلی خوشمزه ست که برای مهمونی یه انتخاب عالیه. در ادامه دستور پخت رولت مرغ چرخ شده بدون لپه رو مرحله به مرحله براتون نوشتم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر
- مرغ شامل سینه ران چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- نمک فلفل سیاه نوک قاشق مرباخوری
- پودر پاپریکا نوک قاشق مرباخوری
- زرد چوبه نوک قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز نوک قاشق مرباخوری
- آرد نخودچی ۱ قاشق غذا خوری
- زرشک گردوی خورد شده به ميزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- آلوچه خشک به میزان لازم
- لیمو عمانی ۲ عدد
- پیاز متوسط ۲ عدد سیر ۲ حبه کوچک
- زعفران دم کرده کمی
دستور پخت رولت مرغ چرخ کرده بدون فر
برای شروع ابتدا پیاز وسیر را رنده کنید آبش را کاملا بگیرید، سپس گوشت وادویه جات بالای و آرد نخودچی رو اضافه کنید و با دست کاملا ورز بدید تا چسبندگی پیدا کنه.
در ادامه بزارید داخل یخچال ۱ تا ۲ ساعت استراحت کنه. بعد داخل قابلمه کوچک بیاز را خرد وخوب سرخ کنید گردوی خرد شده و زرشک را مخلوط کمی فلفل وزردچوبه را اضافه کنید خوب باهم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
حالا گوشت را از يخچال خارج کنید و روی سلفون که کمی چرب کردید به شکل مستطیل پهنش کنید و از مواد زرشکی روی گوشت پهن شده بریزید و به کمک سلفون گوشت را رول کنید با همان نایلون به شکل شکلات ببندید و دوباره بزارید داخل یخچال ۱ تا دوساعت استراحت کنه.
بعد داخل ماهیتابه ای که اندازه رولت باشه کمی روغن بریزید نایلون را از گوشت جدا کنید رولت را داخل روغن با حرارت بالا سرخ کنید چون میخوایم فقط سرخ بشه.
نکته مهم: اگر با حرارت کم سرخ کنید گوشت ترک میخوره و آب میندازه.
وقتی چهار طرف گوشت خوب سرخ شد بیرون بیارید و داخل همان تابه دوباره پیاز را خورد کنید خوب سرخ کمی فلفل زردچوبه نمک زعفران دم کرده و رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید.
سپس آلوچه و لیمو عمانی را به همراه ۳ لیوان آب جوش اضافه وقتی سس قل زد رول را بهش اضافه حرارت را کم کنید.
در تابه را بزارید تا وقتی که خوب پخت وسس غلیظ بشه داخل ظرف مورد نظر بریزید و با چاقو برش بزنید. سپس این رولت مرغ رو با برنج برای مهمون هاتون سرو کنید. نوش جان
روش دوم
طرز پخت رولت مرغ
مواد لازم
- گوشت چرخ شده سینه یاران مرغ یا مخلوطی ازهردو ۵۰۰ گرم (من مخلوط میزنم)
- پیاز ۱ عدد متوسط
- سیر۲ تا ۳ حبه (مقدارش دلخواهه)
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد سوخاری ۲ قاشق غداخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم
مواد لازم برای بین رولت
این مواد سلیقه ایِ و به دلخواه می تونید ازجعفری ساطوری شده، هویج پخته و نگینی شده یا درسته، قارچ ورقه ای تفت داده شده، نخود فرنگی پخته شده، فلفل دلمه ای ریزخردشده، پنیر پیتزا و حتی تخم مرغ آبپز شده و … استفاده کرد.
من از هویج پخته شده، جعفری ساطوری شده و فلفل دلمه ای نگینی شده استفاده کردم.
طرز تهیه
گوشت چرخ شده مرغ را به همراه پیاز و سیر رنده شده (آب پیاز راکمی بگیرید، نه خیلی که فقط تفاله پیاز بمونه) تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه زعفران واردسوخاری را اضافه و مخلوط کنید خوب خوب ورز بدین تا حالت چسبندگی پیدا کنه.
به دلخواه می توانید ازسبزی های معطر نیزدرون گوشت استفاده کنید.
سپس روی سطح کاریک پلاستیک فریزر باز شده پهن کنید روی آن راکامل آرد سوخاری بپاشید گوشت را روی ان قرار بدین و به شکل مستطیل و به ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید هر بار دستتون را در آب یا روغن زده که گوشت به دستتون نچسبه یا با وردنه پهن کنید.
روی ان کامل ازمواد دلخواه تان بپاشید و رولت را به کمک پلاستیک زیری رول کنید بعد از رول کردن با چند بار غلطاندن روی سطح کار یکدست و منظمش کنید و روی ان را کامل آرد سوخاری بزنید.
سپس همه طرف رولت را در روغن و با حرارت بسیار ملایم سرخ کنید در حد طلایی شدن. پس از سرخ شدن داخل سس بزارین وحدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه بدین با سس پخته و طعم دار شود.
سس رولت مرغ
یک عدد پیاز نگینی را درکمی روغن تفت دهید مقداری فلفل دلمه ای و هویج خرد شده نیز اضافه کنید سپس یکی دو قاشق رب، خوب تفت دهید تا رنگ ان قرمز شود نمک ،فلفل ادویه بزنید و یکی دو لیوان اب روی ان بریزید بعد ازجوش امدن رولت را داخل ان قرار بدین واجازه بدین که رولت با سس جا بیفته وسس غلیظ شود.
می تونید سس آماده و غلیظ شده را پوره کنید تا یکدست شودوسپس در کنار غذا و به صورت جدا سرو کنید.
من همیشه از مخلوط ران وسینه مرغ استفاده می کنم رولت کاملا نرم و لطیفه وخشک نمیشه ولی می تونین کمی دنبه هم همراه با گوشت مرغ برای لطافت بیشتر چرخ کنید.