این رولت مرغ چرخ کرده یه غذای مدرن و شیک و خیلی خیلی خوشمزه ست که برای مهمونی یه انتخاب عالیه. در ادامه دستور پخت رولت مرغ چرخ شده بدون لپه رو مرحله به مرحله براتون نوشتم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر
- مرغ شامل سینه ران چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- نمک فلفل سیاه نوک قاشق مرباخوری
- پودر پاپریکا نوک قاشق مرباخوری
- زرد چوبه نوک قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز نوک قاشق مرباخوری
- آرد نخودچی ۱ قاشق غذا خوری
- زرشک گردوی خورد شده به ميزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- آلوچه خشک به میزان لازم
- لیمو عمانی ۲ عدد
- پیاز متوسط ۲ عدد سیر ۲ حبه کوچک
- زعفران دم کرده کمی
دستور پخت رولت مرغ چرخ کرده بدون فر
برای شروع ابتدا پیاز وسیر را رنده کنید آبش را کاملا بگیرید، سپس گوشت وادویه جات بالای و آرد نخودچی رو اضافه کنید و با دست کاملا ورز بدید تا چسبندگی پیدا کنه.
در ادامه بزارید داخل یخچال ۱ تا ۲ ساعت استراحت کنه. بعد داخل قابلمه کوچک بیاز را خرد وخوب سرخ کنید گردوی خرد شده و زرشک را مخلوط کمی فلفل وزردچوبه را اضافه کنید خوب باهم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
حالا گوشت را از يخچال خارج کنید و روی سلفون که کمی چرب کردید به شکل مستطیل پهنش کنید و از مواد زرشکی روی گوشت پهن شده بریزید و به کمک سلفون گوشت را رول کنید با همان نایلون به شکل شکلات ببندید و دوباره بزارید داخل یخچال ۱ تا دوساعت استراحت کنه.
بعد داخل ماهیتابه ای که اندازه رولت باشه کمی روغن بریزید نایلون را از گوشت جدا کنید رولت را داخل روغن با حرارت بالا سرخ کنید چون میخوایم فقط سرخ بشه.
نکته مهم: اگر با حرارت کم سرخ کنید گوشت ترک میخوره و آب میندازه.
وقتی چهار طرف گوشت خوب سرخ شد بیرون بیارید و داخل همان تابه دوباره پیاز را خورد کنید خوب سرخ کمی فلفل زردچوبه نمک زعفران دم کرده و رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید.
سپس آلوچه و لیمو عمانی را به همراه ۳ لیوان آب جوش اضافه وقتی سس قل زد رول را بهش اضافه حرارت را کم کنید.
در تابه را بزارید تا وقتی که خوب پخت وسس غلیظ بشه داخل ظرف مورد نظر بریزید و با چاقو برش بزنید. سپس این رولت مرغ رو با برنج برای مهمون هاتون سرو کنید. نوش جان