یک رولت بدون خامه و بدون فر خوشمزه که خیلی راحت میتونید درست کنید! کرم شانتی یک نوع خامه زده شده اس ولی خیلی راحت تر که برای انواع دسرها کاربرد داره.
مواد لازم برای تهیه رولت بدون خامه و بدون فر (رولت با کرم شانتی)
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۵۰ گرم
- بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
- شکر ۵۰ گرم
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- کرم شانتی
کرم شانتی
- سفیده تخممرغ ۲ عدد
- شکر ۱ استکان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- آب ۳ قاشق غذاخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
دستور پخت رولت بدون خامه و بدون فر
برای شروع ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا پوک و سبک بشه و حجم مواد دو برابر بشه. بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید با لیسک آروم هم بزنید تا مخلوط بشن.
تابه دو طرفه رو با روغن چرب کنید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه. مواد رولت رو بریزید و صاف کنید. حرارت باید خیلی کم باشه. بعد ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم رو بپزید.
بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بزارید نان رولت رو داخل اون قرار بدید و خیلی آروم رول کنید.
بزارید کنار تا سرد بشه. بعد باز کنید و سطح رولت رو با کرم شانتی بپوشونید و رول کنید.
برای تهیه کرم شانتی اول سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا کنید این کار رو با دقت انجام بدید و نباید اصلا زرده داخل سفیده باشه وگرنه فرم نمیگیره.
قبل از شروع کار تیغه همزن رو داخل فریزر بزارید تا سرد بشه سفیده ها رو داخل کاسه بریزید و نمک رو هم اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت تند بزنید تا سفید رنگ بشه. حالا داخل یخچال و یا همون دمای محیط قرار بدید.
شکر رو داخل قابلمه بریزید و آب رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و آب مخلوط بشن و روی حرارت قرار بدید تا بجوشه و دونه های شکر ذوب بشن.بعد همون طور که داغ هست روی سفیده ها بریزید و بعد خیلی سریع با سرعت تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید.
وقتی آب و شکر داغ رو روی سفیده می ریزید و با سرعت هم می زنید این کار پخته شدن سفیده و فرم گرفتن اون میشه پس خیالتون بابت خامی سفیده ها ناراحت نباشه. فقط به مدت ۱۰ دقیقه مواد رو هم بزنید.
بعد وانیل رو اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگه نیز هم بزنید حالا کرم شانتی آماده شده میتونید داخل قیف بریزید.
نوش جان