رول ژامبون سوخاری با لازانیا یه غذای فست فوری خوشمزه و متفاوته که بچه‌ها خیلی دوستش دارن و برای مهمونی‌های دوستانه و دورهمی‌ها انتخاب خیلی خوبیه و هزینه زیادی هم نداره. در ادامه با دستور پخت رول ژامبون سوخاری با لازانیا مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه رول ژامبون سوخاری با لازانیا

  • لازانیا پیش پخت یک بسته
  • پنیر ورقه‌ای یک بسته (به تعداد ورقه ‌های لازانیا)
  • ژامبون نیم کیلو (به تعداد ورقه ‌های لازانیا)
  • تخم مرغ دو عدد
  • آرد یک لیوان
  • پودر سوخاری یک لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن

با توجه به این که چند تا رول می‌خواید درست کنید، تعداد و مقدار مواد اولیه متغیره.


طرز تهیه رول ژامبون سوخاری با لازانیا

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری با لازانیا
مرحله اول، پختن ورقه‌های لازانیا

برای شروع ابتدا یک قابلمه آب بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد. سپس کمی نمک و روغن داخل آب بریزید.

سپس ورقه‌های لازانیا رو داخل آب جوش بریزید و حدود 5 تا 8 دقیقه زمان بدید تا نرم و انعطاف‌پذیر بشه.

در ادامه ورفه‌های لازانیا رو داخل آبکش بریزید و بذارید تا آب اضافه‌اش گرفته بشه. وقتی که آب لازانیا گرفته بشه کار کردن باهاش خیلی راحت‌تر میشه.


مرحله دوم، رول کردن لازانیا

در این مرحله به ترتیب یک ورقه لازانیا رو روی سطح کار بذارید. سپس یک ورقه پنیر و بعد یک ورقه ژامبون روی لازانیا بذارید و لازانیا رو رول کنید.

بقیه ورقه‌های لازانیا رو هم به همین ترتیب رول کنید و داخل یک سینی بچینید و حدود نیم ساعت بذارید داخل فریزر تا خودشو بگیره.


مرحله سوم، سرخ کردن رول ژامبون سوخاری

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها رو داخل یک کاسه بشکنید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه. سپس شیر رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشه.

آرد سوخاری و آرد سفید رو به طور جداگانه داخل یک بشقاب بریزید. کمی نمک و فلفل به آرد سفید اضافه کنید و هم بزنید. سپس رول‌ها رو از فریزر خارج کنید و ابتدا در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بزنید و بعد در آرد سفید بغلتونید.

رول رو دوباره در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بزنید و در آخر هم رول رو در پودر سوخاری بغلتونید تا همه قسمت‌های رول به پودر سوخاری آغشته بشه.

سپس یک تابه نچسب رو روی حرارت بذارید و روغن مخصوص سرخ کردن بریزید. وقتی که روغن داغ شد، رول‌های لازانیا رو یکی یکی داخل روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.


مرحله چهارم، سرو و تزئین

وقتی که رول‌ها سرخ شدن، کمی صبر کنید تا رول‌های لازانیا کامل از حرارت بیفته و بعد به صورت اریب برش بزنید و سرو کنید.

برای درست کردن رول ژامبون می‌تونید به جای لازانیا از نان لواش بازاری یا صنعتی هم استفاده کنید، ولی با لازانیا خیلی خیلی خوشمزه‌تر میشه.


طرز تهیه رول ژامبون سوخاری با خمیر یوفکا

موادلازم برای ۱۰ رول

  • خمیر یوفکا ۱۰ ورق
  • ژامبون مرغ یا گوشت ۱۰ ورق
  • پنیر گودا ۱۵ ورق
  • پودر سوخاری ۱/۵ پیمانه
  • تخم مر: ۲ عدد
  • پودرسیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری

خمیر یوفکارو با آب مرطوب کنید یک ورق ژامبون و یه ورق پنیر گودا ابتدا خمیر بزارید و رول کنید آخر خمیر هم حتما با آب مرطوب کنید تا به خوبی بسته بشه و موقع سرخ شدن باز نشه.

احتیاج به پودر سوخاری و تخم مرغ داریم تخم مرغ هارو با نمک و پودرسیر میزنیم تا ازلختگی خارج بشه رول‌ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بزنید.

اگر دوست دارید قسمت سوخاری رول ها بیشتر بشه میتونید این کارو چند بار تکرار کنید.

هر طرف رول‌ها رو ۲ دقیقه داخل روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال جذب روغن بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه در آخر هم با چاقو از وسط برش بزنید و به سلیقه دلخواهتون سرو کنید.