براتون یه کیک رول شکلاتی جذاب و متفاوت آوردم. از لطافت و خوشمزگیشم نگم براتون حتما امتحان کنید که عالیه.
این نکته رو هم بگم اگه فرتون گازیه امکان خشک شدن رولت هست حتما داخل فر یک ظرف آب هم بذارید.
مواد لازم برای تهیه کیک رول شکلاتی
مواد رول شکلاتی
- آرد سفید قنادی ۸۰ گرم
- پودر کاکائو ۱۰ گرم
- تخم مرغ ۵ عدد
- شکر ۱۲۰ گرم
- بیکینگ پودر ۲ گرم
- شیر ۵۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ گرم
- نمک ۱ پنس
- وانیل مایع ۱ قاشق مرباخری
مواد رول ببری
- زرده تخم مرغ ۸ عدد
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- شکر۴۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
دستور پخت کیک رول شکلاتی فوقالعاده خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جداکنید.
سفیده را بذارید تو یخچال. زرده را با ۵۰ گرم شکر دستور و نمک ووانیل خوب بزنید تاسفید و کشدار شود.
یعنی در انتها که از پره های همزن میریزه باید کشدار و بصورت روبانی روی هم بیفته.
سفیده ها را بزنید تا حجیم شود. ۷۰ گرم شکر باقیمانده را در ۳ مرحله اضافه و هر بار ۱دقیقه بزنید.
سفیده باید به مرحله سافت پیک (قله خمیده) برسه. یعنی وقتی پره همزن را بیرون کشیدین نوک سفیده روبه پایین خم باشه و سیخ نباشه.
زرده را به سفیده اضافه کنید و آروم از یک جهت با لیسک زیر و رو کنید و مواد رو به خورد هم بدید.
این مرحله خیلی مهمه که به درستی انجام بشه، نباید پف سفیده بخوابه و گرنه رولت سفت و خشک و شکننده میشه!
آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار از الک رد و به یکباره اضافه کنید و از یک جهت فولد کنید.
شیر و روغن مایع رو داخل ظرفی بریزید و چند قاشق از مایه را بهش اضافه و یکدست کنید.
سپس به کل مواد بیافزایید و فولد کنید. قالب مستطیلی ۲۵×۳۵ را چرب کنید. کف قالب کاغذ بذارید و چرب کنید.
مایه را بریزید و یکدست پخش کنید. سه بار به سطح کار بکوبید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۷۰درجه سانتیگراد درطبقه وسط بذارید بمدت ۱۸ تا ۲۵دقیقه بپزید.
حرارت همزمان از بالا و پایین روشن بدون فن. من درآخر یک دقیقه گریل را هم روشن کردم که رویه رولت برشته و خوشرنگ بشه.
ازفرخارج کنید. یکم خنک شد از قالب دربیارید و روی سیم توری بذارید و ده دقیقه اجازه دهید خنک شه و زیرش هوا بخوره.
بعد روی یک کاغذ دیگه برگردونید و لبه ها را به اندازه ۵ میل برش بزنید.
یک طرف رو بصورت مورب برش دهید این قسمت انتهای رولتون هست که در آخر میره زیر رولت تا قشنگتر باشه.
طرف دیگر را ۳ برش به فاصله ۳ میلیمتری بزنید. چاقو را تا ته نون نبرید چون نمیخوایم کات بشه میخوایم فقط شیار ایجاد بشه.
برای گاناش یک بسته خامه صبحانه را بذارید روی حرارت گرم شه و ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای اضافه کنید.
حرارت را خاموش کنید و هم بزنید تا شکلات باحرارت خامه ذوب شود و بذارید خوب خنک شه. به کمک پالت روی رولت راپوشش دهید دقت کنید زیاد نریزید.
برای رولت ببری زرده را با شکر و وانیل هم زده تا حجیم و کشدار شود.
نشاسته ذرت را الک و اضافه کنید و داخل قالب ۲۵ در ۳۵ بریزید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بمدت ۸ الی۱۲ دقیقه بپزید.
از قالب خارج و کاغذ را جدا و روش کمی گاناش بزنید. رول شکلاتی را بذارید وسط و رول ببری را دورش بپیچید و اضافه ها را کات کنید. نوش جان.