این رول پسته بی نظیره! رول پسته و گل محمدی رو برای بار اول که درست کردم، نتیجه کار باورم نمیشد، نگم براتون از عطر و طعم و رنگ و لعابش! پیشنهاد می کنم حتما یک بار امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه رول پسته و گل محمدی
مواد لازم برای خمیر
- 350 گرم آرد (چند منظوره)
- شکر 50 گرم
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک و نیم قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک فوری
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 160 گرم شیر ولرم
- کره (در دمای اتاق) 50 گرم
مواد لازم برای فیلینگ پسته ای
- 150 گرم پسته ریز خرد شده
- پودر قند 50 گرم
- کره ذوب شده 70 گرم
برای گلیز روی رول ها
- 100 گرم پودر قند
- 5 گرم گلاب
- 25 گرم خامه یا شیر
طرز تهیه رول پسته و گل محمدی
برای تهیه خمیر در کاسه ای، آرد، شکر، نمک، خمیر مایه را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شیر ولرم و کره نرم شده را اضافه کنید.
حتما مقداری از آرد را از اول جدا کنید و در آخر هنگام ورز دادن اضافه کنید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد روش مهم ورز دادن اینه: با سرعت کم ورز داده تا مواد مخلوط بشه و آرد از بین بره، بعد خمیر را جمع کرده و روش را پوشانده و 30 دقیقه بزارین تا استراحت کند.
بعد از ای زمان خمیر را دوباره 7 تا 10 دقیقه با سرعت زیاد ورز بدید و تا زمانی که خمیری نرم و یکدست داشته باشید که به تست پنجره رسیده باشد.
روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت کند. سپس آن را به شکل مستطیل با وردنه باز کنید و داخل آن را با فیلینگ پسته پر کنید (اگر فیلینگ پسته سفت بود و به سختی پخش می شود به مدت 20 ثانیه در مایکروفر قرار بدید تا نرم بشه.)
سپس خمیر را رول کرده و برش دهید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و به مدت 30 دقیقه دیگر داخل سینی استراحت بدید خمیر تا حجم آن دو برابر شود و سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید بعد از اینکه از فر خارج کردید نیم ساعت بزارید از داغی بیفتد و سپس مواد فیلینگ را با هم مخلوط کرده و روی نان ها بمالید و پخش کنید و روی نان ها را با پسته خرد شده و گل محمدی بپاشید. نوش جان