دسر روانی ترکیه رو تا حالا امتحان کردید؟ اگه نه، پیشنهادم اینه که این خوشمزه رو هرگز از دست ندید و با دستور پخت زیر این روانی خوشمزه رو تو خونه درست کنید و ازش لدت ببرید.
مواد لازم برای تهیه دسر روانی ترکیه
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شکر
- 1 پیمانه روغن
- 1 پیمانه ماست
- 2.5 پیمانه آرد سمولینا
- 1 بسته وانیل (۵ گرم)
- 1 بسته بیکینگ پودر (۱۰گرم)
مواد لازم برای شربت
- 3.5 پیمانه شکر
- 4 پیمانه آب
- 2 تا 3 قطره آب لیمو
طرز تهیه دسر روانی ترکیه ای
اول از همه، تخم مرغ و شکر رو با هم میزنی تا خامه ای بشه. سپس مواد دیگه رو اضافه می کنی و با همزن دستی مخلوط می کنی.
روی مواد رو با سلفون می پوشونی و به مدت دو ساعت توی یخچال استراحت میدی. در این دو ساعت، هر از گاهی مواد و با هم مخلوط میکنی و باز منتظر میمونی. (هدف از اینکار اینه که آرد سمولینا پف کنه چون آرد دیگه ای استفاده نمیشه داخل دسر) بعد از استراحت موادو داخل قالب میریزی.
(اگر دوست داری روانیت نازک بشه، میتونی داخل سینی فر بزرگ یا قالب بزرگ بپزی، یا اگه می خوای ضخیم تر بشه، میتونی داخل قالب گرد یا قالب مربعی بپزی.)
موادو که داخل قالب ریختی رو به طور مساوی همه جاش پخش می کنی و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه می پزی تا طلایی بشه (حدود 30/35) (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن). (فراموش نکن که سینی رو چرب کنی)
در حالی که دسر در حال پخته ، شربت رو آماده کن.
دسر و شربت هر دو باید داغ باشن.
شکر و آب رو داخل قابلمه میریزی. هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، آبلیمو رو اضافه میکنی و برای 15 دقیقه روی حرارت کم میجوشونی. شربت داغ رو روی دسر داغ میریزی. بعد میزاری توی یخچال تا استراحت کنه بعد برش میدی و نوش جان میکنی.