کوکوی مرغ تالاری یک کوکوی خوشمزه و مجلسی هست که برای مهمونی‌ها و دورهمی‌ها غذای خیلی مناسبیه. کوکوی مرغ تالاری رو می‌تونید بدون فر داخل ماهیتابه یا بدون روغن و داخل فر درست کنید. در ادامه با دستور پخت کوکوی مرغ رستورانی و تالاری به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ تالاری

  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • تخم مرغ 5 عدد
  • هویج متوسط 1 عدد
  • زرشک 3 قاشق غذاخوری
  • مغز گردو 5 عدد
  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکوی مرغ تالاری نرم و خوشمزه

طرز تهیه کوکوی مرغ تالاری و رستورانی نرم و مجلسی بدون فر و با فر

مرحله اول، پختن مرغ، سیب زمینی و هویج

یک پیاز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سینه مرغ رو به همراه پیاز، هویج، چند عدد برگ بو و کمی زردچوبه به همراه دو تا سه لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید و حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه زمان بدید تا مرغ بپزه.
وقتی که مرغ پخت و خنک شد استخوان‌های مرغ رو جدا کنید. سیب زمینی ها رو جداگانه داخل یک قابلمه بذارید و به همراه آب و کمی نمک بپزید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو با مرغ ریش ریش شده پخته


مرحله دوم، رنده کردن مواد

مرغ چرخ کنید یا داخل غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید یا رنده کنید. سیب زمینی و هویج پخته شده رو رنده کنید و مواد رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو بادکوبه ای گیلانی


مرحله سوم، سرخ کردن پیاز

پیاز دو به صورت خلالی باریک خرد کنید و با مفداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه. سپس نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنی و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه. سپس پیاز رو به مواد اضافه کنید و مواد رو کمی مخلوط کنید.
مرحله چهارم، خرد کردن گردو مغز گردو رو ریز خرد کنید. زرشک رو هم یک ربع داخل آب سرد خیس کنید و سپس آبکشی کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کتلت بوقلمون و پنیر بدون سیب زمینی


مرحله پنجم، مخلوط کردن مواد و آماده کردن مایه کوکو

تخم مرغ ها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکونید و وقتی که از سالم بودنشون مطمئن شدید به مواد اضافه کنید. زعفران دم کرده و بیکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا مایه کوکو مرغ تالاری آماده بشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کتلت مرغ خام با سیب زمینی خام


مرحله ششم، سرخ کردن کوکو تالاری

سرخ کردن کوکو مرغ تالاری مجلسی در ماهیتابه بدون فر

برای درست کردن کوکو مرغ تالاری داخل ماهیتابه، کف یک ماهیتابه نچسب روغن بریزید و وقتی که داغ شد مایه کوکو رو بریزید و سپس زرشک و گردو رو روی کوکو بریزید. درب تابه رو ببنید و روی حرارت کم روی شعلع پخش‌کن حدود نیم ساعت زمان بدید تا کوکو آماده بشه.

کوکوی مرغ تالاری مجلسی بدون روغن داخل فر

برای درست کردن کوکو مرغ تالاری داخل فر، کف قالب رو چرب کنید و مایه کوکو رو داخل قالب بریزید. زرشک و گردوی خرد شده رو روی کوکو بریزید و روی قالب رو به فویل آلومینیومی بپوشونید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد حدود نیم ساعت زمان بدید تا بپزه. وقتی که کوکو پخت از فر بیرون بیارید و وقتی که کمی خنک شد برش بزنید و سرو کنید.