شیرینی رمو قهوه یه شیرینی بسیار خوش عطره و موقع خوردن طعم قوی قهوه رو تو دهن حس می کنید. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی رمو قهوه

  • کره گیاهی ۲۲۰ گرم (از کره حیوانی هم میشه استفاده کرد، ولی ماندگاری کره گیاهی بیشتره)
  • آرد ۲۰۰ گرم
  • پودر قهوه فوری یک قاشق غذاخوری سر پر (نسکافه)
  • نشاسته ذرت ۵۰ گرم
  • پودر قند ۵۰ گرم
  • آب‌جوش ۳ قاشق غذاخوری
  • مارمالاد و پودر قند برای تزئین

طرز تهیه شیرینی رمو قهوه

طرز تهیه شیرینی رمو قهوه
قبل از شروع کار آرد نشاسته و آرد شیرینی رو با هم مخلوط کرده الک میکنیم؛ پودر قهوه رو در یک استکان با آب‌ جوش مخلوط کرده کنار میذاریم. (قهوه و ۳ قاشق آب جوش)

سپس کره و پودر قند رو با همزن تا زمانیکه یکدست بشه میزنیم و بعد محلول قهوه رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.

در این مرحله آرد و آرد نشاسته الک شده رو کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

توی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته، مواد رو داخل قیف ریخته و با فاصله ماسوره میزنیم (انتخاب نوع ماسوره سلیقه ای هست؛ من تنبلیم اومد ماسوره رو عوض کنم شیرینی هام درشت شده.)

بعد از ماسوره زدن ده دقیقه در یخچال استراحت میدیم و بعد در فر از قبل گرم شده صد و چهل درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم؛ زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد از فر بیرون میاریم و بعد از خنک شدن با پودر قند و مارمالاد تزئین می کنیم. نوش جان

نکات مهم

  • برای اینکه شیرینی ماندگاری بیشتری داشته باشه من از مخلوط کره پاستوریزه و کره گیاهی استفاده کردم. اینطوری شیرینی ماندگاری زیاد داره.
  • کره باید همدمای محیط باشه و نرم باشه ولی شل نباشه.
  • پودر قند را حتما الک کنید و آرد قنادی و نشاسته ذرت را حتما سه بار الک کنید.
  • تمام آرد که در دستور گفتم را برای مواد استفاده کنید و خمیر در نهایت چسبنده هست که در قیف بریزین حتما از دو تا قیف یه بار مصرف استفاده کنید که موقع استفاده پاره نشه یا قیف پارچه ای استفاده کنید.
  • من از ماسوره ی شکوفه استفاده کردم اسم ماسوره ۶B هست.
  • وقتی شیرینی ها را در سینی ماسوره زدین حتما نیم ساعت در یخچال استراحت بدین.
  • مدت پخت این شیرینی ۱۵ دقیقه هست.
  • وقتی شیرینی ها را از فر بیرون آوردین اصلا بهش دست نزنین چون نرمه بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه به راحتی از سینی جدا میشه.
  • این شیرینی ماندگاری بالایی داره به مدت ۴ روز در ظرف در بسته در محیط و ۱۵ روز در ظرف در بسته در یخچال و ۳ ماه در فریزر ماندگاری داره.